Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Μαρία Σολωμού: Οι γυναίκες με βλέπουν και ουρλιάζουν από το απέναντι πεζοδρόμιο

Μαρία Σολωμού: Οι γυναίκες με βλέπουν και ουρλιάζουν από το απέναντι πεζοδρόμιο

Η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Σολωμού μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, και όπως ανέφερε η ίδια, «έχω ζηλέψει τον ρόλο της Χαρούλας από το Maestro».

Σχετικά με τα podcast της που αγαπούν οι γυναίκες, η Μαρία Σολωμού ανέφερε: «Αυτό που παίρνω πίσω είναι σοβαρό. Η αγάπη και πόσο πολύ οι γυναίκες με βλέπουν και ουρλιάζουν από το απέναντι πεζοδρόμιο και μου λένε ευχαριστώ, νιώθω ότι έχω κάνει κάτι σημαντικό.

Ο γιος μου δίνει Πανελλαδικές και μάλλον είμαι πιο αγχωμένη από αυτόν. Τώρα που είμαι Θεσσαλονίκη είμαστε συνέχεια στο τηλέφωνο και όταν κατεβαίνω Αθήνα είμαστε συνέχεια μαζί» είπε η Μαρία Σολωμού.

«Έχουν αρχίσει να γίνονται πολλές δουλειές τηλεοπτικά και παραδέχομαι ότι ένας από τους ρόλους που έχω ζηλέψει είναι αυτός της Χαρούλας Αλεξίου στο Maestro», σημείωσε η Μαρία Σολωμού.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της, η Μαρία Σολωμού ρωτήθηκε και για τους πρώην συντρόφους τους, αλλά και για τις καλές σχέσεις που διατηρεί μαζί τους, και απάντησε: «Έχω πολλούς από τους πρώην μου στην ζωή μου.

Δεν ξέρω ποιο είναι το μυστικό.

Στο τέλος μένει ο άνθρωπος και όταν ο άνθρωπος είναι καλός και φεύγει το ερωτικό, οι εγωισμοί και όλα αυτά, τότε καταλαβαίνεις αν αξίζει να κρατήσεις κάποιον στην ζωή σου».

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις