Σάββατο, 13 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Μαρία Χατζηστεφανή: Υπήρξαν πολύ στενάχωρες στιγμές, ένιωσα να γκρεμίζονται τα πάντα

Μαρία Χατζηστεφανή: Υπήρξαν πολύ στενάχωρες στιγμές, ένιωσα να γκρεμίζονται τα πάντα

“Υπήρχε μία κρίση τότε στην Αγγλία κι αναγκαστικά έπρεπε να χάσω κόσμο, να πηγαίνω να πακετάρω όλες τις παραγγελίες μόνη μου, να μειώσω το προσωπικό και να κάνω τα πάντα μόνη μου” δήλωσε η Μαρία Χατζηστεφανή.

Η Μαρία Χατζηστεφανή φιλοξενήθηκε σήμερα στη Super Κατερίνα και μίλησε για τη συμμετοχή της στο Dragons Den, την επιχειρηματική της δραστηριότητα και τη στιγμή που ένιωσε να γκρεμίζονται τα πάντα.

«Έχω βιώσει πάρα πολλές τέτοιες στιγμές σε όλη τη διάρκεια. Όταν ξεκινήσεις μία εταιρία, έχει πάρα πολλά σκαμπανεβάσματα συνέχεια.

Στην αρχή όταν είχα ξεκινήσει, είχα την εταιρία ένα χρόνο, πηγαίναμε Χριστούγεννα κι οι πωλήσεις είχαν πέσει πάρα πολύ κάτω.

Υπήρχε μία κρίση τότε στην Αγγλία κι αναγκαστικά έπρεπε να χάσω κόσμο, να πηγαίνω να πακετάρω όλες τις παραγγελίες μόνη μου, να μειώσω το προσωπικό και να κάνω τα πάντα μόνη μου» δήλωσε αρχικά η Μαρία Χατζηστεφανή.

«Οπότε υπήρχαν στιγμές που ήταν πάρα πολύ στενάχωρες γιατί από τη μία έχεις ένα όνειρο και λες: Τι γίνεται τώρα; Τελειώσαμε; Γκρεμίζονται;

Αλλά ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές που είχα, προσπαθώ, τα δίνω όλα και λέω ότι η επόμενη ημέρα θα είναι καλύτερη» ανέφερε η Μαρία Χατζηστεφανή.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις