Lifestyle

Μαριάννα Λάτση: Στα Τρίκαλα για τα εγκαίνια κτιρίου της ΣΜΥ

Εγκαινιάστηκαν το απόγευμα της Τρίτης (21.06.2022) τα νέα κτίρια της ΣΜΥ στα Τρίκαλα, περιλαμβανομένων των αιθουσών διδασκαλίας όπου θα μπορούν να φοιτούν πια οι σπουδαστές της.

Τα κτίρια έχουν ανακαινιστεί και χάρη σε μια μεγάλη χορηγία της Μαριάννας Λάτση, η οποία βρέθηκε στην πόλη ειδικά για τον σκοπό αυτό. Το παρών έδωσε και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ενώ την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας.

Στη φωτογραφία του trikalavoice.gr διακρίνεται η Μαριάννα Λάτση με τον υπουργό Κώστα Σκρέκα, τον δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, τον Πρωτοσύγκελο της Μητροπόλεως Τρίκκης π. Αλέξιο Κανίνα και τον βιομήχανο Μιχάλη Σαράντη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Ναταλί Κάκκαβα στα επείγοντα: «Όλοι οι γιατροί έπεσαν στην κυριολεξία επάνω μου, τους ευχαριστώ»
Η ίδια έκανε και μία παράκληση στον Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας: «Στελεχώστε με περισσότερο προσωπικό το Κέντρο Υγείας Καλυβίων και ενισχύστε αυτούς τους ηρωικούς ανθρώπους, που δίνουν καθημερινά τη μάχη τους»
Κάκκαβα
Η νέα σειρά «All's Fair» στην οποία πρωταγωνιστεί η Κιμ Καρντάσιαν χαρακτηρίστηκε ως «η χειρότερη όλων των εποχών»
Οι κριτικές που έχει αποσπάσει είναι τόσο άσχημες σε σημείο που έχει φτάσει να έχει ποσοστό 0% στο Rotten Tomatoes, το γνωστό σάιτ που συγκεντρώνει αξιολογήσεις κριτικών
Η Κιμ Καρντάσιαν