Δευτέρα, 24 Ιουν.
35oC Αθήνα

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Ήμουν σε μαύρη κατάθλιψη την βδομάδα που γυρίζαμε τον θάνατο του γιού μου στο «Σασμό»

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Ήμουν σε μαύρη κατάθλιψη την βδομάδα που γυρίζαμε τον θάνατο του γιού μου στο «Σασμό»
Φωτογραφία: NDP Photos

Αφιερωμένη στον «Σασμό» ήταν το τελευταίο επεισόδιο των «Πρωταγωνιστών» του Σταύρου Θεοδωράκη στον οποίο μίλησαν οι συντελεστές της σειράς, όπως η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, στο πλαίσιο της συνέντευξης από τον Σταύρο Θεοδωράκη, αναφέρθηκε στην ασάφεια που υπήρχε στον δικό της ρόλο και στην κατάθλιψη που «έφερε» το σενάριο στην ίδια.

Η ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν δέχθηκα την πρόταση από τον Γιάννη Καραγιάννη και από τον Κώστα Κωστόπουλο για τον Σασμό, ήταν για έναν ρόλο ο οποίος ακόμα δεν είχε γραφτεί απόλυτα. Ο ρόλος αυτός, όταν τον πρωτοδιάβασα, έτσι ασαφής όπως ήταν, εμένα με ιντρίγκαρε αμέσως. Έτσι, όχι απλά είπα το ναι αλλά ξεκίνησα να τον φωτίζω αυτόν τον ρόλο, να τον ψάχνω μέσα μου και να τον αναπτύσσω εσωτερικά μέσα από τα λόγια του σεναρίου».

«Το σοκαριστικό βέβαια ήταν όταν, στην αρχή της σεζόν αυτής, έμαθα ότι θα πεθάνει ο γιος μου. Τον οποίο, ως ρόλο, λάτρευα αλλά και τον Γιώργο Αμούτζα τον είχα αγαπήσει πολύ οπότε ήταν διπλό το σοκ. Το κλάμα που έριξα τότε… Η αλήθεια είναι ότι ήταν η μόνη περίοδος, αυτή η εβδομάδα που έκλαιγα από το πρωί ως το βράδυ, που όταν πήγαινα στο σπίτι ήμουν λίγο κουρασμένη για να το πω ευγενικά. Ήμουν λίγο σε μαύρη κατάθλιψη».

«Ξεπεράστηκε γιατί τελικά για τον ηθοποιό, ακόμα και όταν παίζει τον πιο βαρύ ρόλο και τον πιο δραματικό, η χαρά για το ότι παίζει είναι πιο μεγάλη από τον όποιο πόνο που υποδύεται. Πίσω από όλα είναι αυτό, η χαρά της έκφρασης και της τέχνης» πρόσθεσε η Μαριλίνα Λαμπροπούλου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις