Κυριακή, 16 Ιουν.
28oC Αθήνα

Μαρίνα Σάττι: «Κοντράρει» την Billie Eilish το νέο της άλμπουμ – Στα 10 δημοφιλέστερα παγκοσμίως

Μαρίνα Σάττι: «Κοντράρει» την Billie Eilish το νέο της άλμπουμ – Στα 10 δημοφιλέστερα παγκοσμίως
ΦΩΤΟ Reuters

Στο Νο8 των 10 δημοφιλέστερων νέων album παγκοσμίως, ανάμεσα σε ονόματα όπως η Billie Eilish, φιγουράρει το «P.O.P.» της Μαρίνας Σάττι.

Άλλο ένα μεγάλο ρεκόρ για τη Μαρίνα Σάττι!

Μέσα σε λίγα 24ωρα, το νέο της album με τίτλο «P.O.P.» που κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company «προσγειώθηκε» στο Νο8 των 10 δημοφιλέστερων νέων album στον πλανήτη, δίπλα σε ονόματα όπως η Billie Eilish, ο ZAYN και ο Childish Gambino.

Η Μαρίνα Σάττι είναι μάλιστα η πρώτη Ελληνίδα που κατορθώνει να μπει στο συγκεκριμένο chart, καταρρίπτοντας ακόμα ένα ρεκόρ.

Μόλις λίγες ημέρες πριν, η Μαρίνα Σάττι έγινε η πρώτη γυναίκα που βρέθηκε στο Νο1 του «Daily Top Artists Greece» chart στο Spotify, αλλά και η πρώτη που βρέθηκε ταυτόχρονα τόσο στο Νο1, το Νο2 και το Νο3 του ημερήσιου Spotify Top200, όσο και των YouTube trends στην Ελλάδα.

Ακόμη, το τραγούδι «MIXTAPE» είναι το μοναδικό τραγούδι διάρκειας 10+ λεπτών που έφτασε στο Νο2 του ημερήσιου Top200.

Την ίδια στιγμή, το «ZARI» έγινε το πρώτο στην ιστορία τραγούδι με ελληνικό στίχο που κατέκτησε μία θέση στη λίστα με τα 50 δημοφιλέστερα viral τραγούδια στο Spotify παγκοσμίως (#17).

Τις προηγούμενες μέρες, το «ZARI» βρέθηκε στα charts χωρών όπως είναι, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Λιθουανία, η Εσθονία, το Βέλγιο, η Ελβετία, το Λουξεμβούργο, η Σουηδία, η Φινλανδία, η Αυστρία, η Ισλανδία, η Ολλανδία, η Βουλγαρία, η Γερμανία, η Νορβηγία, η Ουκρανία, η Πολωνία, η Ισπανία, η Τουρκία, η Ουγγαρία, η Λετονία, το Αζερμπαϊτζάν, η Αρμενία, η Σερβία, η Ιταλία, η Κύπρος, η Δανία, η Τσεχία και η Πολωνία.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spotify (@spotify)

Συνολικά, το album «P.O.P.» της Μαρίνας Σάττι μέτραγε έως τις 23 Μαΐου περισσότερα από 24 εκατομμύρια streams μόνο στο Spotify, αριθμό ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις