Σάββατο, 20 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαρίνα Τσιντικίδου: Θα επέστρεφα στην τηλεόραση μόνο αν είχε σχέση με τη νέα μου ασχολία

Μαρίνα Τσιντικίδου: Θα επέστρεφα στην τηλεόραση μόνο αν είχε σχέση με τη νέα μου ασχολία

Για τη νέα της ενασχόληση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», το πρώην μοντέλο, Μαρίνα Τσιντικίδου.

Η Μαρίνα Τσιντικίδου ως αρχιτέκτονας τοπίου μας δίνει χρηστικές συμβουλές ώστε να οργανώσουμε το μπαλκόνι μας με λουλούδια της εποχής αλλά πώς να τα διατηρήσουμε όλο το χρόνο.

«Βρέθηκα στο άλσος της Κηφισιάς για να παρουσιάσω τη ανθοκομική έκθεση και αποφάσισα ότι θέλω να ασχοληθώ με αυτό» αναφέρει.

Οι πελάτες της Μαρίνας, όπως αποκαλύπτει και η ίδια, συνήθως την αναγνωρίζουν. «Πάντα υπάρχει μια έκπληξη και είναι ευχάριστη», συμπληρώνει. Ερωτώμενη για το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση, απαντά πως θα το έκανε μονάχα εάν είχε να κάνει με το καινούριο αντικείμενο ενασχόλησής της, με το οποίο δηλώνει ερωτευμένη.

«Η πάροδος του χρόνου με τρομάζει όπως όλες τις γυναίκες και πρέπει να το φιλοσοφήσεις, διαφορετικά δεν βγαίνει» δηλώνει.

Για τον εαυτό της κάνει πράγματα κυρίως για την εσωτερική της ηρεμία, λέει η ίδια, ενώ αποκαλύπτει πως «έχει ένα θέμα με το μανικιούρ της και γι’ αυτό φοράει γάντια».

Σχετικά με τη φύση και τα άνθη της, η Μαρίνα εξηγεί πως μας δίνουν ψυχική ηρεμία και αγάπη, πράγματα που πρέπει να τους δίνουμε και εμείς. «Είναι μια αμοιβαία σχέση» προσθέτει.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις