Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μάριος Αθανασίου: Με τη Μαρία Σολωμού αποφασίσαμε ο γιος μας να μεγαλώσει με τις αδερφές του

Μάριος Αθανασίου: Με τη Μαρία Σολωμού αποφασίσαμε ο γιος μας να μεγαλώσει με τις αδερφές του

Για το πως αντιμετωπίζουν τα παιδιά την αναγνωρισιμότητα των γονιών τους αλλά και την απόφαση που πήραν με τη Μαρία Σολωμού ο γιος τους να μεγαλώσει με τις αδερφές του μίλησε ο Μάριος Αθανασίου στην πρεμιέρα της εκπομπής «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ.

«Τα τελευταία χρόνια ο μεγάλος είναι μαζί με τις μικρές. Ο Αλέξανδρος είναι ο γιος που έχω μαζί με τη Μαρία (Σολωμού) και η Εύα και η Έλλη, 9 και 5 ετών, είναι τα κορίτσια που έχω μαζί με τη Μάρθα», είπε αρχικά ο Μάριος Αθανασίου.

«Νομίζω ότι ήταν χρήσιμο, φρόνιμο και σωστό, επειδή όσο θα μεγάλωνε ο Αλέξανδρος θα τον έβλεπα όλο και λιγότερο, το συζητήσαμε και σκεφτήκαμε ότι θα ήταν πιο ενδιαφέρον να είναι μαζί με τις αδερφές του. Να καταλάβουν ότι είναι αδέρφια.

Εκείνος το ήθελε αλλά στην αρχή αυτής της διαδρομής ζορίστηκε. Έπρεπε να κάνει συμβιβασμούς, να αλλάξει συνήθειες.

Για όλους ήταν δύσκολο, όμως προσαρμοστήκαμε», συνέχισε ο γνωστός ηθοποιός.

 

Αναφερόμενος στο πως αντιμετωπίζουν τα παιδιά την αναγνωρισιμότητα των γονιών τους, ο Μάριος Αθανασίου είπε: «Νομίζω ότι δεν είναι ευχάριστη για τα παιδιά η έκθεση λόγω του επαγγέλματος. Άσχετα αν το παίρνουν καλά ή εμείς θέλουμε να πιστεύουμε ότι το παίρνουν καλά. Πιστεύω ότι δεν θα ήθελαν να ήμασταν έτσι. Στεναχωριέμαι που στεναχωριέται το παιδί.

«Δεν είναι το καλύτερο να μπαίνει σε έναν χώρο και να συζητάνε για τους γονείς του, είτε θετικά είτε αρνητικά. Είναι αδιανόητο να μην μπορείς να προφυλάξεις το παιδί σου στα social media. Για το πιο απλό, την ασφάλειά του. Το παιδί σου μπορεί να σου το πάρουν».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις