Δευτέρα, 4 Μαρ.
13oC Αθήνα

Μάριος Αθανασίου: Το βρίσκω θετικό να μιλάμε εν έτει 2023 πιο ανοιχτά για κάποια πράγματα

Μάριος Αθανασίου: Το βρίσκω θετικό να μιλάμε εν έτει 2023 πιο ανοιχτά για κάποια πράγματα

Ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για τη ζωή του, τα επαγγελματικά του και για την σειρά που πρωταγωνιστεί, αλλά και την… πολιτική.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που έχει ξεκινήσει χαμηλά, τον βρήκαμε στην κυβέρνηση, υπάρχει μία πτώση αλλά με τις αποχωρήσεις δεν έχουν φύγει και οι ακόλουθοι του κόμματος. Δεν ορίζω ως φαινόμενο τον Στέφανο Κασσελάκη.

Αν ασχολείσαι λίγο καταλαβαίνεις ότι αυτός ο άνθρωπος ήρθε και εκμεταλλεύτηκε ένα κενό, αλλιώς δεν θα συνέβαινε αυτό. Αν οι αντίπαλοί του ήταν πιο ισχυροί δεν θα είχε βγει αρχηγός κόμματος»», είπε αρχικά ο Μάριος Αθανασίου.

Ο Μάριος Αθανασίου είναι ο πρωταγωνιστής στη σειρά «Ο Πρώτος από Εμάς». Ο «Φίλιππος», ο ήρωας που υποδύεται ο ηθοποιός είναι ένας καταπιεσμένος ομοφυλόφιλος άνδρας, που στο νέο επεισόδιο κάνει μια εξομολόγηση στον «Αλέξη», τον οποίο υποδύεται ο Αντώνης Γιαννακός και στη συνέχεια οι δύο άντρες ανταλλάσσουν ένα φιλί στο στόμα.

Ο Μάριος Αθανασίου αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχθηκε, καθώς υποδύεται έναν gay χαρακτήρα. «Τα αρνητικά σχόλια είναι μειονότητα. Δεν ασχολείσαι καν, μπορεί να υπάρξουν για οτιδήποτε.

Δεν θέλω να αντιμετωπίζω τα πράγματα ως κάτι ξεχωριστό, ως ιδιαιτερότητα ή κάτι ιδιαίτερο, γι’ αυτό είχα κάνει και αυτό το story, για να συνέλθουμε λίγο. Το σίριαλ είναι μια αποτύπωση της πραγματικότητας.

Για μένα είναι ευκόλως εννοούμενο. Με συγκίνησαν τα μηνύματα κάποιων ανθρώπων. Μου είπαν ευχαριστώ και μου εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους, γιατί έχουν καταπιεστεί και οι ίδιοι. Γελάω με τα αρνητικά σχόλια. Μπορεί κάποιος να μην με ακολουθεί καν».

Για την σειρά, ο Μάριος Αθανασίου προσέθεσε: «Το σενάριο διάβασα πρώτα. Το βρήκα σύγχρονο και ενδιαφέρον, και η πρώτη συζήτηση ήταν πως θέλαμε να το αντιμετωπίσουμε, την ματιά που θα το δεις.

Το θέμα της ασθένειας του Σπύρου, – ο καρκίνος – ο τρόπους που αποφασίσεις να το δείξεις, αν αυτό αντιμετωπιστεί με σεβασμό και αγάπη.

Το βρίσκω θετικό να μιλάμε εν έτει 2023 πιο ανοιχτά για κάποια πράγματα. Όταν έπρεπε να το συζητήσω με τα παιδιά, πήγαν όλα καλά και φυσιολογικά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μάριος Αθανασίου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις