Lifestyle

Μάρω Κοντού: Γενέθλια για την ηθοποιό που έκλεισε τα 92 – Η αδημοσίευτη φωτογραφία της από το παρελθόν

«Χρόνια πολλά με υγεία στην υπέροχη Μάρω Κοντού η οποία έχει σήμερα τα γενέθλια της» αναφέρεται στη λεζάντα της φωτογραφίας
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Μάρω Κοντού έχει γενέθλια και δέχεται ευχές από φίλους και συγγενείς της. Την Κυριακή 21 Ιουνίου, έκλεισε τα 92 της χρόνια και κοιτάζει μπροστά με την αισιοδοξία που την χαρακτηρίζει. Προσπαθεί να συνέλθει από τον πρόσφατο τραυματισμό της μετά από πτώση, που την οδήγησε σε νοσοκομείο και προκάλεσε ανησυχία στους δικούς της ανθρώπους και όχι μόνο.

Το Studio Κλεισθένης ευχήθηκε στη Μάρω Κοντού για τα γενέθλιά της, με μια αδημοσίευτη φωτογραφία της από το παρελθόν. Από την εποχή που η μία κινηματογραφική επιτυχία διαδεχόταν την άλλη για την ηθοποιό, στο πλευρό εξαιρετικών συναδέλφων της.

Πρόκειται για ένα αδημοσίευτο μέχρι σήμερα στιγμιότυπο που εικονίζει την ηθοποιό να φορά ένα πολύχρωμο μαντήλι στα μαλλιά, ασορτί με το ρούχο της. Πίσω από το αυτί της έχει ένα κίτρινο λουλούδι, ενώ ένα ακόμη βρίσκεται ανάμεσα στα χείλη της.

«Χρόνια πολλά με υγεία στην υπέροχη Μάρω Κοντού η οποία έχει σήμερα τα γενέθλια της. Με αγάπη από το Studio Κλεισθένης και μια αδημοσίευτη φωτογραφία από τον μετρ του είδους Κλεισθένη», αναφέρεται στη συνοδευτική λεζάντα της ανάρτησης.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kleisthenis Daskalakos (@studio_kleisthenis)

Προ ημερών σε επικοινωνία που είχε η Μάρω Κοντού με το Mega, θέλησε να διευκρινίσει κάποια πράγματα για τον τραυματισμό της. Όπως ανέφερε,  γλίστρησε, έπεσε και χτύπησε το πόδι της. Έχει κάκωση στο αριστερό ισχίο, ενώ ταυτόχρονα έχει σπάσει ένα πλευρό στο ύψος του πνεύμονα. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Δανάη Μπάρκα στη «Γιορτή του Πατέρα»: Μεγάλωσα με δυο μπαμπάδες εντελώς διαφορετικούς μεταξύ τους
«Το κοινό τους ήταν το πόσο με αγάπησαν, με στήριξαν με τον δικό τους τρόπο και μου έμαθαν να γελάω να συγκινούμαι να μαθαίνω από τα λάθη μου και τις βλακείες» προσθέτει η Δανάη Μπάρκα
Δανάη Μπάρκα