Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Μάρω Κοντού για Γη της Ελιάς: «Ο νέος κύκλος θα είναι όλο εκπλήξεις»

Μάρω Κοντού για Γη της Ελιάς: «Ο νέος κύκλος θα είναι όλο εκπλήξεις»

Η Μάρω Κοντού φιλοξενήθηκε το πρωί της Κυριακής (17.09.2022) στο «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε για τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Η γη της ελιάς», αλλά και την για τη γνωριμία της με τον Δημήτρη Χορν. 

Η σπουδαία ηθοποιός έκανε αποκαλύψεις για τα νέα επεισόδια της «Η γη της ελιάς», στην οποία υποδύεται την  «Μαρία». Μάλιστα, η Μάρω Κοντού έκανε λόγο για… εκπλήξεις, προαναγγέλλοντας έναν χωρισμό, έναν νέο έρωτα, έναν θάνατο και κάποιες συλλήψεις.

«Ο νέος κύκλος θα είναι όλο εκπλήξεις. Θα σας τινάξει στον αέρα. Ξέρω ότι χωρίζει ένα ζευγάρι που ήταν πολύ αγαπημένο και γλυκό. Ξέρω ότι συλλαμβάνονται κάποιοι, ξέρω ότι γεννιέται ένας καινούριος φανταστικός έρωτας που δεν τον περιμένει κανείς, ξέρω ποια γυναίκα πεθαίνει…

Είπα αρκετά παιδιά, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω πολλά περισσότερα. Η Βάνα Δημητρίου είναι πολύ φειδωλή όταν πάω να τη ρωτήσω κάτι.» είπε χαρακτηριστικά η Μάρω Κοντού στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η γνωριμία με τον Δημήτρη Χορν

Η Μάρω Κοντού μίλησε και για τη γνωριμία της με τον Δημήτρη Χορν εξιστορώντας όσα έζησε πλάι στον εμβληματικό ηθοποιό. Η αγαπημένη ηθοποιός μοιράστηκε δε και ορισμένες ιδιαίτερες ιστορίες με εκείνον και τις παροιμιώδεις… σόκιν ατάκες του στα παρασκήνια της παράστασης κάνοντας τη Σίσσυ Χρηστίδου να κοκκινίσει και να ξεσπάσει σε γέλια.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις