Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Μάρτζυ Λαζάρου και Τάσος Παπαπέτρου παντρεύτηκαν και βάφτισαν την κόρη τους

Μάρτζυ Λαζάρου και Τάσος Παπαπέτρου παντρεύτηκαν και βάφτισαν την κόρη τους

Μάρτζυ Λαζάρου και ο εκλεκτός της καρδιάς της Τάσος Παπαπέτρου, έζησαν σήμερα μί αμέρα που θα θυμούνται σε όλη τους τη ζωή. Δείτε φωτογραφίες από την εντυπωσιακή τελετή.

Η δημοσιογράφος Μάρτζυ Λαζάρου, η οποία και τη φετινή σεζόν βρίσκεται στην εκπομπή Love It, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον άντρα της ζωής της και πατέρα της κόρης της, το απόγευμα της Παρασκευής 17 Σεπτεμβρίου.

Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 18:00 σε κτήμα στις Αχαρνές, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε και η βάφτιση της μικρής τους πριγκίπισσας, η οποία πήρε το όνομα Λυδία – Δήμητρα. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι καλές φίλες τους, Σοφία Γιαννακαρώνη, η Αγγελική Καψάλη και η Λαμπρινή Μουγγολιά.

Η Μάρτζυ Λαζάρου έλαμπε μέσα στο ρομαντικό νυφικό της και ήταν πιο όμορφη από ποτέ! Το TLIFE και ο Πέτρος Χόντος βρέθηκαν στο κτήμα και σου εξασφάλισαν τις πρώτες φωτογραφίες από το μυστήριο. Καλεσμένη φυσικά ήταν και η παρουσιάστρια του Love It, Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία δεν θα μπορούσε να λείπει από τον γάμο της στενής συνεργάτιδάς της.

Δείτε στο tlife.gr φωτογραφίες από τον γάμο της Μάρτζυ Λαζάρου και του Τάσου Παπαπέτρου.

«Το θέμα είναι τεχνικό. Δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα από το να βρίσκεις τον άνθρωπο της ζωής σου», δηλώνει η Ιωάννα Μαλέσκου, που μιλά στην κάμερα του «Happy Day» που βρέθηκε στο bachelor party που διοργάνωσαν οι συντελεστές του «Love it» για τον γάμο της συνεργάτιδάς τους, Μάρτζυς Λαζάρου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις