Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Μάθιου Πέρι: «Ευγνωμοσύνη» για την Τζένιφερ Άνιστον – «Με βοήθησε όταν έμαθε για τα προβλήματα με το ποτό»

Μάθιου Πέρι: Γράφει για «τα Φιλαράκια» και τον εθισμό του στα απομνημονεύματά του
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Για τα ναρκωτικά και τις άλλες ουσίες στις οποίες ήταν εθισμένος για χρόνια μίλησε ο Μάθιου Πέρι σε μία συνέντευξη που παραχώρησε. Ο «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια» μάλιστα θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στην Τζένιφερ Άνιστον για τη  βοήθειά της στις δύσκολες αυτές στιγμές.

Ο Μάθιου Πέρι, μιλώντας για την «σκοτεινή» περίοδο που βίωσε, αποκάλυψε τη στιγμή που η Τζένιφερ Άνιστον τον ενημέρωσε ότι όλοι ήξεραν την κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

Ο ίδιος έχει αναφέρει ότι οι δυσκολίες με τις ουσίες που αντιμετώπιζε είχαν ήδη ξεκινήσει από την ηλικία των 24 ετών, που σημαίνει ότι όσο υποδυόταν τον χιουμορίστα τον χαρακτήρα στα Φιλαράκια, είχε ήδη αρχίσει να βιώνει τη δική του «κόλαση».  

«Την ώρα που έπρεπε να είμαι ο αγαπημένος ήρωας της πόλης, εγώ βρισκόμουν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο που δεν συναντούσα κανέναν άλλο παρά εμπόρους ναρκωτικών και ήμουν εντελώς μόνος» εξήγησε.

Η Άνιστον τον πλησίασε μια μέρα στα γυρίσματα για να του πει ότι τόσο εκείνη όσο και το υπόλοιπο καστ «ξέρουν ότι πίνει».

«Φανταστείτε πόσο τρομακτική ήταν αυτή η στιγμή» εξομολογήθηκε ο Μάθιου Πέρι και στη συνέχεια θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στη συμπρωταγωνίστριά του. Αυτό γιατί εκείνη ήταν που «άπλωσε το χέρι της περισσότερο από τον καθένα» για να τον βοηθήσει. «Της είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτό» κατέληξε στη σύντομη αναφορά στη Τζένιφερ Άνιστον.

Παρακολουθήστε το τρέιλερ της συνέντευξης: 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις