Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Ματθίλδη Μαγγίρα: Η μάχη με την κατάθλιθψη και οι δύο επιθανάτιες εμπειρίες

Ματθίλδη Μαγγίρα: Η μάχη με την κατάθλιθψη και οι δύο επιθανάτιες εμπειρίες

Η Ματθίλδη Μαγγίρα, πιο συνειδητοποιημένη από ποτέ, μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για την κατάθλιψη που ξεπέρασε αλλά και για τις δύο επιθανάτιες εμπειρίες που βίωσε.

Εμφανώς ανανεωμένη, η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», και δήλωσε άνθρωπος των αλλαγών και πως της αρέσει να συμβαδίζει με την εποχή της. «Οι άνθρωποι είναι το υλικό μου», ανέφερε είπε χαρακτηριστικά.

«Απολαμβάνω την ηλικία μου, είμαι πιο καλά τώρα με τον εαυτό μου. Σημασία έχει να απολαμβάνεις τον εαυτό σου και να ρουφάς τη ζωή» προσέθεσε.

Αποκάλυψε μάλιστα πως πέρασε δυσκολίες στη ζωή της με αποτέλεσμα να περάσει κατάθλιψη. «Δεν πήρα αντικαταθλιπτικά, πήγα και δούλεψα και είναι το μεγαλύτερο δώρο στον εαυτό μου» συμπλήρωσε.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα δεν δίστασε να μιλήσει και για τις δύο επιθανάτιες εμπειρίες της, οι οποίες της δίδαξαν πως δεν φοβάται τον θάνατο.

Μιλώντας για την κόρη της ανέφερε: «Όταν έκανα την κόρη μου κατάλαβα ότι ήρθε ευλογία από το συμπάν και ότι θα γίνω καλύτερος άνθρωπος». Δήλωσε περήφανη για εκείνη και πως την καμαρώνει.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις