Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Ήμουν ο άντρας της ζωής μου, ο δυναμισμός μου χτίστηκε ως άμυνα»

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Ήμουν ο άντρας της ζωής μου, ο δυναμισμός μου χτίστηκε ως άμυνα»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε για όλα. Την προσωπική της ζωή, τον κορονοϊό και τα παιδικά της χρόνια.

Σε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη, η Ματθίλδη Μαγγίρα, ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα παρουσίασε αποκλειστικά στο Πάμε Δανάη τη νέα της δουλειά «Φταίω εγώ για όλα», το πρώτο τραγούδι της καλλιτεχνικής περσόνας που δημιούργησε κι ακούει στο όνομα ΜΑΜΑΓΓΙΡΑ.

Η ίδια μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και πώς ήταν να μεγαλώνει στην Ξάνθη μαζί με την αδελφή της Μπέτυ.

«Από πάρα πολύ μικρή ήμουν πολύ υπεύθυνη. Είχα την ευθύνη της αδελφής μου από πέντε ετών». Είναι ωραίο όμως να περνά κανείς νωρίς στο ενήλικο κομμάτι του εαυτού μας, γιατί είναι πολύ εύκολο να παλινδρομήσουμε στο παιδικό μας κομμάτι. Είναι ωραίο να μπορούμε να ισορροπούμε ανάμεσα σε αυτά τα δύο και σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζει η αυτογνωσία». δήλωσε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή η Ματθίλδη Μαγγγίρα, μεταξύ άλλων είπε: «Ήμουν ο άντρας της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και κάποιος που δεν με ξέρει μπορεί να μην το πιστέψει. Όλος αυτός ο δυναμισμός μου χτίστηκε ως άμυνα κι αυτό είναι κάτι που έγινε υποσυνείδητα κι όχι συνειδητά.

Όλοι θέλουμε σύντροφο στη ζωή μας. Η συντροφικότητα και η συναισθηματική στήριξη είναι πράγματα που κάθε άνθρωπος θέλει κι είναι το σημαντικότερο πράγμα σε κάθε σχέση, όχι μόνο ερωτική αλλά σε οποιαδήποτε σχέση».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης της η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε για την σχέση που έχει με την κόρη της και την προσωπική της εμπειρία με την μητρότητα.

«Το πως είμαι σαν μητέρα πρέπει να το πει το παιδί μου, αλλά η αλήθεια είναι πως αυτά που λέω εγώ συνάδουν με αυτά που λέει η Λήδα» είπε ενώ διηθήθηκε κι ένα περιστατικό που έζησε στις ΗΠΑ, όταν μια καθηγήτρια της κόρης της την ευχαρίστησε για τον τρόπο που έχει μεγαλώσει το παιδί της.

«Όλη η ψυχή και ο χρόνος που έδωσες για να μεγαλώσεις ένα παιδί, γλυκαίνει όταν κάποιος αναγνωρίζει τι έχεις κάνει για το μεγάλωμα του παιδιού σου» είπε χαρακτηριστικά η ίδια».

Μιλώντας τέλος για την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό, η Ματθίλδη Μαγγίρα είπε: «Ευτυχώς ήμουν τυχερή και δεν ταλαιπωρήθηκα. Δεν έκανα ποτέ πυρετό, ούτε δέκατα, είχα απλά κομμάρες κι ήθελα να κοιμάμαι συνέχεια».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις