Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Μέγκαν Φοξ και Μασίν Γκαν Κέλι στα χωρίσματα – Τα ύποπτα μηνύματα, ο μεγάλος τσακωμός και η απιστία

Μέγκαν Φοξ και Μασίν Γκαν Κέλι στα χωρίσματα – Τα ύποπτα μηνύματα, ο μεγάλος τσακωμός και η απιστία

Η Μέγκαν Φοξ και ο Μασίν Γκαν Κέλι φαίνεται πως δεν είναι και στα καλύτερα τους, αφού η σχέση τους – σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ – περνά κρίση. Πλήθος δημοσιευμάτων κάνουν λόγο για τρίτο πρόσωπο ανάμεσα τους, μεγάλους τσακωμούς, αλλά και… ύποπτα μηνύματα που βρήκε η ηθοποιός στο κινητό του καλού της. 

Πλέον δεν μιλάμε απλά για «μαύρα σύννεφα» στη σχέση της Μέγκαν Φοξ και του Μασίν Γκαν Κέλι. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν άνθρωποι που βρίσκονται στο περιβάλλον του ζευγαριού. Η 36χρονη ηθοποιός, σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six, βρήκε «ύποπτα» μηνύματα στο κινητό του καλού της που «παραπέμπουν σε απιστία».

Η Μέγκαν Φοξ μάλιστα, όπως υποστήριξε στο Page Six άνθρωπος του κοντινού τους περιβάλλοντος, πιστεύει ότι ο Μασίν Γκαν Κέλι έχει… ήδη παράλληλη σχέση. Άλλη πηγή ανέφερε: «Έχουν χωρίσει, αλλά η Μέγκαν βλέπει πού βρίσκονται. Θέλει να δει τι μπορούν να σώσουν. Ο Μασίν Γκαν Κέλι θέλει πραγματικά να τα ξαναβρούν».

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και καιρό κυκλοφορούν φήμες που θέλουν την τον Μασίν Γκαν Κέλι να έχει απατήσει την Μέγκαν Φοξ με την κιθαρίστριά του, Σόφι Λόιντ. Η ίδια – μέσω της επικοινωνιακής της ομάδας της – απάντησε σε όσα ακούγονται με μια ανακοίνωση, που ανέφερε τα εξής: «Η Σόφι Λόιντ είναι μια επαγγελματίας, καταξιωμένη μουσικός που έχει αναίτια συρθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης με αβάσιμες κατηγορίες που διατυπώθηκαν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οποιαδήποτε υπόνοια ότι ενήργησε ποτέ με αντιεπαγγελματικό τρόπο ή ότι έκανε κάτι εκτός δουλειάς είναι αναληθής». 

Ο τσακωμός και ο… σύμβουλος σχέσεων 

Για τα όσα περνά το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ χύνεται όμως πολύ μελάνι εδώ και καιρό στα αμερικανικά ΜΜΕ. Το ΕΤ ανέφερε πως Μέγκαν Φοξ και Μασίν Γκαν Κέλι, όπως ανέφερε άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον, πρόσφατα είχαν έναν πολύ μεγάλο τσακωμό. 

«Η Μέγκαν και ο MGK έχουν μια παθιασμένη σχέση γεμάτη με πολλά έντονα συναισθήματα, τόσο καλά όσο και κακά, αλλά μετά από αυτόν τον καυγά, η Μέγκαν ήταν πολύ αναστατωμένη», είχε πει στο ET άνθρωπος πολύ κοντά στην Μέγκαν Φοξ και στον Μασίν Γκαν Κέλι.

Το ζευγάρι, όπως αναφέρει η Daily Mail, φωτογραφήθηκε την περασμένη Δευτέρα (13.02.2023) να βγαίνει μαζί από ένα γραφείο συμβούλων γάμων και σχέσεων και φέρεται οι δυο τους να έφυγαν με διαφορετικά αυτοκίνητα.

«Η Μέγκαν και ο MGK είχαν σκαμπανεβάσματα σε όλη τη διάρκεια της σχέσης τους, αλλά στο τέλος της ημέρας, έχουν μεγάλη αγάπη ο ένας για τον άλλον και μια βαθιά σύνδεση», δήλωσε πηγή στο ET. «Έχουν πολύ έντονα συναισθήματα ο ένας για τον άλλον, οπότε τα συναισθήματά τους συχνά βγαίνουν με έντονους τρόπους. Δουλεύουν μαζί με στόχο να προσπαθήσουν να διορθώσουν τα πράγματα και να προχωρήσουν μαζί».

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις