Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μελέτης Ηλίας: Όταν παρατηρήσαμε κάποια πράγματα πήγαμε με την κόρη μας σε έναν παιδοψυχολόγο

Μελέτης Ηλίας: Όταν παρατηρήσαμε κάποια πράγματα πήγαμε με την κόρη μας σε έναν παιδοψυχολόγο

“Τα παιδιά σε πολύ τρυφερή ηλικία πέρασαν δύο χρόνια εγκλεισμού” δήλωσε ο Μελέτης Ηλίας.

Ο Μελέτης Ηλίας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Ελένη” και στην Δήμητρα Καλφούντζου και μίλησε για τα παιδιά του, την δημοσιότητα και την περίοδο των lockdown. 

«Νόμιζα ότι θα ηρεμήσει λίγο το πρόγραμμα μου αλλά ακόμα δουλεύω πολύ. Κάποιες μέρες που έχω χρόνο προσέχω την εμφάνιση μου, κάποιες άλλες ξεχνάω που είναι ο καθρέφτης του σπιτιού μου. Τα παιδιά μου περνάνε διάφορες φάσεις με τη δημοσιότητα.

Στην αρχή ήταν κάτι καινούριο, μετά παράξενο, τώρα είναι κάτι ενοχλητικό. Είναι αφοπλιστική η ειλικρίνεια που έχει η απάντηση “δεν περνάς χρόνο μαζί μου”. Είτε νιώθεις “σκουπίδι” είτε λες αφήνω στην άκρη τη δουλειά», είπε αρχικά ο Μελέτης Ηλίας.

Ο Μελέτης Ηλίας ανέφερε στη συνέχεια: «Τα παιδιά σε πολύ τρυφερή ηλικία πέρασαν δύο χρόνια εγκλεισμού. Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα το μέγεθος του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί μέσα τους. Όταν παρατηρήσαμε κάποια πράγματα πήγαμε με την κόρη μας σε έναν παιδοψυχολόγο για να μην τα χειριστούμε με άγνοια της κατάστασης.

  

Έχω καλή πρόθεση απέναντι στα προβλήματα των παιδιών αλλά ο τρόπος μου είναι λάθος στην αντιμετώπιση της προεφηβείας. Μαθαίνω με τη βοήθεια της επιστήμης να δείχνω κατανόηση και υπομονή».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις