Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μελίνα Ασλανίδου: Ξανά ερωτευμένη η γνωστή τραγουδίστρια

Μελίνα Ασλανίδου: Ξανά ερωτευμένη η γνωστή τραγουδίστρια

Μελίνα Ασλανίδου και Μιχάλης Κουϊνέλης μίλησαν για τη ζωή τους και τα επόμενα βήματα στη μουσική.

Στην εκπομπή “Σημείο συνάντησης” βρέθηκαν η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Κουΐνέλης ή αλλιώς Stavento. Οι καλλιτέχνες μίλησαν για γνωστές και άγνωστες πτυχές της ζωής τους, με τη Μελίνα Ασλανίδου να αναφέρεται στη ζωή στην Κρήτη αλλά και να αποκαλύπτει πώς έβγαλε τα πρώτα χρήματα ως τραγουδίστρια.

“Περνάω καλά στην Κρήτη. Από το ένα ως το δέκα περνάω δώδεκα καλά. Στην αρχή ξεκίνησα ως σερβιτόρα για να βγάζω το χαρτζιλίκι μου γιατί οι γονείς μου μπορούσαν μέχρι ένα σημείο να με καλύψουν. Ξεκινούσα τη δουλειά και τραγουδούσα, δεν έκανα κάτι άλλο. Τραγουδούσα συνέχεια, ό,τι ήταν το τραγουδούσα. Και εκεί οι φίλοι μου μού είπαν ότι τους έχω ζαλίσει και να πάω στο “Αυγό του Κόκορα” που ζητάνε τραγουδίστρια.

Ήταν ένα υπέροχο κουτούκι πολύ μικρό, με δυο βαρέλια και είχε κόκορα μέσα στο μαγαζί. Κι όταν μου έδωσαν χρήματα τους είπα ότι είναι πολλά για τα πέντε τραγούδια που είπα. Μου φαινόταν εξωπραγματικό”, ανέφερε η Μελίνα Ασλανίδου.

Οι δύο καλλιτέχνες μίλησαν για τη ζωή τους μακριά από την Αθήνα και περιέγραψαν πώς είναι να ζουν στα δύο άκρα της Ελλάδας, εκείνη στην Κρήτη και εκείνος στην Αλεξανδρούπολη αντίστοιχα. Πώς τους έχει επηρεάσει η αποχή από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, πώς αντεπεξήλθαν στις δυσκολίες της νέας καθημερινότητας του lockdown και τι ονειρεύονται για το μέλλον.

Ο Μιχάλης Κουινέλης αφηγήθηκε πώς ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα, γιατί ασχολήθηκε με το χιπ χοπ, τι δυσκολίες συνάντησε και πώς τις ξεπέρασε. Φυσικά, δεν παραλείπει να μιλήσει για τη γυναίκα της ζωής του, την Ήβη Αδάμου και πώς η πατρότητα άλλαξε τη ζωή του.

Η Μελίνα Ασλανίδου, από την πλευρά της, εξήγησε πώς όλα ξεκίνησαν για εκείνη επαγγελματικά στη Θεσσαλονίκη. Θυμάται τα πρώτα της βήματα και παραδέχεται πως ήταν δύσκολη απόφαση να έρθει να μείνει μόνιμα στην Αθήνα, αλλά η ιστορία έδειξε πως ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μέσα από το “Happy Day” αποκάλυψε ότι η τραγουδίστρια συνεχίζει να μένει στο νησί, μιας και είναι και πάλι ερωτευμένη.

“Για να έχει μείνει η Ασλανίδου στα Χανιά, δεν της αρέσει μόνο ο κρητικός ήλιος. Χώρισε και είναι ξανά με Κρητικό. Βρήκε άλλον Κρητικό… Να ‘ναι καλά και να ‘ναι ευτυχισμένη” είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε στο tlife.gr όσα δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη Μελίνα Ασλανίδου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις