Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Μελίνα Νικολαΐδη: Οι τρυφερές αναρτήσεις για τη Δέσποινα Βανδή με την Γιορτή της Μητέρας

Μελίνα Νικολαΐδη: Οι τρυφερές αναρτήσεις για τη Δέσποινα Βανδή με την Γιορτή της Μητέρας

Μια ωδή στη μητέρα της, Δέσποινα Βανδή, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, από τη Μελίνα Νικολαΐδη. Με τρία stories στο Instagram, η 19χρονη κόρη της γνωστής τραγουδίστριας εξέφρασε τη λατρεία της για τη μαμά της.

«Χρόνια πολλά σε μία διαρκώς αυξανόμενη και εξελισσόμενη έμπνευση. Ο κόσμος δεν θα έλαμπε τόσο χωρίς εσένα», έγραψε η Μελίνα Νικολαΐδη σε μια από τις φωτογραφίες όπου ποζάρει με τη Δέσποινα Βανδή στο πλατό του J2US όπου η τραγουδίστρια είναι κριτής.

Σε μια δεύτερη φωτογραφία, από περσινή συναυλία της Δέσποινας Βανδή όταν η Μελίνα Νικολαΐδη είχε τραγουδίσει μαζί με τη μητέρα της, η νεαρή κοπέλα έγραψε: «Κάθε μέρα είναι η μέρα σου».

Και σε μια τρίτη, μόνο δυο λέξεις: «Σ’ αγαπώ».

Δείτε τις εικόνες

Μαμά και κόρη, με κάθε ευκαιρία που θα τους δοθεί, θα εκφράσουν δημοσίως την αγάπη τους, αφού από τότε που η Μελίνα Νικολαΐδη ενηλικιώθηκε, η Δέσποινα Βανδή δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες αγκαλιά με την κόρη της.

«Εμένα με νοιάζει που το παιδί μου είναι ευτυχισμένο. Και οι δύο είναι ευτυχισμένοι, είναι υπέροχο κι αυτό θέλει ο κάθε γονιός, έτσι δεν είναι;» είχε δηλώσει πρόσφατα στην κάμερα του ANT1 η Δέσποινα Βανδή σε ερώτηση για την κόρη της και τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις