Lifestyle

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Το φινάλε των διακοπών τους!

Η διήμερη απόδραση της παρουσιάστριας λίγο πριν την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Λίγο πριν ξεκινήσει η τηλεοπτική σεζόν η Ελένη Μενεγάκη ξεκουράστηκε στην Άνδρο. Συγκεριμένα έκανε τις βουτιές της στα Άχλα της και φυσθκά έμεινε στην οικοτουριστική μονάδα του Ματέο.

Σύμφωνα με το Hello η ‘”απόδραση” έγινε επ’ευκαιρία της γιορτής του Τρύγου, που οργάνωσε ο Μάκης Παντζόπουλος στο ξενοδοχειακό του συγκρότημα, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η Ελένη Μενεγάκη είχε ήδη μπει σε πρόγραμμα με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς για τον πρωτότοκο Άγγελο και την κόρη της Λάουρα. Φυσικά έχει ξεκινήσει και τις προετοιμασίες για την εκπομπή της, που κάνει πρεμιέα στις 27 Σεπτεμβρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μιχάλης Μόσιος: «Ως οικογένεια αισθανόμαστε βιασμένοι» έγραψε ο γιος του – Η αποκάλυψη για τον θάνατο του πατέρα του
«Ο πατέρας μας ήταν ένας άνθρωπος υπερβολικά χαμηλών τόνων που πάνω απ’ όλα είχε αξιοπρέπεια και ουδέποτε έδινε δικαιώματα» έγραψε ο γιος του Μιχάλη Μόσιου
Ο Γιάννης Μόσιος, γιος του αείμνηστου ηθοποιού