Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Μίλι Μπόμπι Μπράουν: Kράξιμο για το νέο της βιβλίο – «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι»

Μίλι Μπόμπι Μπράουν: Kράξιμο για το νέο της βιβλίο – «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι»

Νέο βιβλίο κυκλοφόρησε η πρωταγωνίστρια του Stranger Things, Μίλι Μπόμπι Μπράουν, αλλά η αντιμετώπιση από πολλούς δεν ήταν αυτή που περίμενε! Γιατί τα… άκουσε αφού είναι ακόμη ένα βιβλίο που έγραψε άλλος!

Το «Nineteen Steps», το βιβλίο της Μίλι Μπόμπι Μπράουν, είναι εμπνευσμένο από την εμπειρία της γιαγιάς της, από την καταστροφή του υπόγειου σταθμού του Μπέθναλ Γκριν το 1943. Μόνο που γράφτηκε από την «αφανή συγγραφέα» Κάθλιν ΜακΓκερλ και κυκλοφόρησε την Τρίτη.

Στο εξώφυλλο του βιβλίου εμφανίζεται μόνο το όνομα της Μίλι Μπόμπι Μπράουν και όχι εκείνο της «σκιώδους» συγγραφέα.

Με απαντήσεις τους σε ένα διαγραμμένο tweet του βιβλιοπωλείου Waterstones για την προώθηση του βιβλίου, πολλοί χρήστες του Χ (twitter) επέκριναν την Μίλι Μπόμπι Μπράουν.

«Θα έπρεπε να ντρέπεσαι» έγραψε ένας. «Τα μυθιστορήματα διάσημων γραμμένα από σκιώδεις συγγραφείς έχουν καταστρέψει την παιδική λογοτεχνία και τώρα κάνουν το ίδιο πράγμα στη μυθοπλασία για ενήλικες» ανέφερε άλλος.

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν ήταν παρούσα σε εκδήλωση με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου στο Λονδίνο και δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία εμφανίζεται μαζί με την ΜακΓκερλ, με λεζάντα: «Δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό χωρίς εσένα!».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown)

 

Ο συγγραφέας Τόνι Κεντ είναι μεταξύ των επικριτών και διατύπωσε τις θέσεις του σε σχόλιο στην ανάρτηση του Waterstones: «Περισσότερο από παράξενο. Ελάτε στο κατάστημά μας, γνωρίστε ένα διάσημο κορίτσι από την τηλεόραση, αγοράστε ένα βιβλίο που δεν έγραψε και θα το υπογράψει για εσάς».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις