Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Μιμή Ντενίση: Oι απώλειες που σημάδεψαν τη ζωή της και η πιο δύσκολη στιγμή στο θέατρο

Μιμή Ντενίση: Oι απώλειες που σημάδεψαν τη ζωή της και η πιο δύσκολη στιγμή στο θέατρο

Η Μιμή Ντενίση αποκάλυψε ποιες είναι οι απώλειες που έχουν σημαδέψει τη ζωή της, αλλά και στην πιο δύσκολη στιγμή που βίωσε η ίδια στο θέατρο.

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Μιμή Ντενίση στο περιοδικό HELLO και τον Γιάννη Βίτσα, με αφορμή το ξεκίνημα των γυρισμάτων για το «Σμύρνη μου αγαπημένη» τον Ιούνιο.

Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τις απώλειες που τη σημάδεψαν.

«Χάσαμε τη μητέρα μας τον προηγούμενο Σεπτέμβριο. Ήταν και παραμένει ένα πολύ μεγάλο χτύπημα για όλη την οικογένεια και για μένα προσωπικά γιατί ήμουν πολύ δεμένη μαζί της.

Μου λείπει πολύ. Είχα την τύχη η μητέρα μου να είναι – πέρα από στήριγμα και κορμός της ζωής μου – ένας πολύ πνευματικός άνθρωπος, συμπαραστάτης στο έργο μου. Έχασα τη φίλη μου, τη συνομιλήτριά μου», ανέφερε η Μιμή Ντενίση αναφερόμενη στη μεγαλύτερη απώλεια που έχει βιώσει το τελευταίο διάστημα.

«Αναπολώ τις στιγμές μας. Κάθε ημέρα απευθύνομαι σε εκείνη για πράγματα που θα ήθελα να δει. Πάντα καταλήγω στο “τι κρίμα που δεν τον βλέπει αυτό η μαμά μου, που δε μπορώ να την ρωτήσω», αανφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Απαντώντας σε ερώτηση για την απώλεια του πατέρα της, η Μιμή Ντενίση συγκλονίζει. «Την ημέρα που πέθανε ο πατέρας μου τα εισιτήρια για το θέατρο ήταν προπωλημένα. Ήταν αδύνατο να διώξουμε τον κόσμο. Έτσι πήγα και έπαιξα.

Ήταν τρομερό, εκπληκτικά δύσκολο και παραμένει μια από τις χειρότερες αναμνήσεις μου στο θέατρο. Τουλάχιστον, όταν έχασα τη μητέρα μου, δεν έπαιζα.

Μέσα στη χρονιά βίωσα και την απώλεια του Κώστα Βουτσά, τον οποίο λάτρευα και είχαμε πολύ στενή σχέση. Ίσως ήμουν το τελευταίο πρόσωπο που είδε εκτός από την οικογένειά του, τα παιδιά του και την Αλίκη τους οποίους επίσης αγαπώ πολύ», σημειώνει η Μιμή Ντενίση.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις