Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Μιμή Ντενίση: Είχα φανταστεί τον Αντώνη Τρίτση για πατέρα του παιδιού μου

Μιμή Ντενίση: Είχα φανταστεί τον Αντώνη Τρίτση για πατέρα του παιδιού μου

Ο Αντώνης Τρίτσης ήταν ο έρωτας της ζωής της και η Μιμή Ντενίση τον είχε φανταστεί για πατέρα της κόρης της. Το αποκάλυψε η ίδια μιλώντας σήμερα (09.12.2023) στους «Μπαμπά-δες» με τον Τάσο Ιορδανίδη.

«Ποιος ήταν ο πιο μεγάλος έρωτας της ζωής σου;» ρώτησε η Μιμή Ντενίση ο Τάσος Ιορδανίδης κι εκείνη απάντησε… εμμέσως: «Δεν είναι σωστό να πω γιατί θα στενοχωριέται ο άλλος», είπε γελώντας. Στην ερώτηση αν είχε σκεφτεί κάποιον για πατέρα του παιδιού της, η απάντηση ήταν πιο ξεκάθαρη: τον Αντώνη Τρίτση.

«Τον Αντώνη. Ο Γιάννης (σ.σ. Φέρτης) δεν ήταν τόσο των παιδιών, δεν νομίζω ότι ήθελε και πολύ γιατί και με τις άλλες συζύγους του δεν είχε παιδιά. Ο Αντώνης ήθελε και ήθελα».

Ο Αντώνης Τρίτης έφυγε από τη ζωή μια εβδομάδα πριν από τον γάμο τους. Ο θάνατός του ήταν για εκείνη «χαστούκι», όπως είπε.

«Η Μαριτίνα, επειδή παντρεύτηκα τον Σωτήρη Πολύζο μετά, είχε την τύχη μετά να αποκτήσει έναν άνθρωπο που την αγαπάει σαν μπαμπάς. Ο Σωτήρης, είναι μέλος της οικογένειάς μας, δεν έχει σημασία που χωρίσαμε», συνέχισε η Μιμή Ντενίση, που εξέφρασε έκπληξη που πολλοί θεωρούν… τρομερό ότι έχει καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της.

Η γνωστή ηθοποιός χαρακτήρισε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της το ότι δεν απέκτησε πολλά παιδιά. «Είμαι γεννημένη για μάνα. Έχω μεγάλη ευκολία να είμαι μαμά. Όπου πήγαινα, έπαιρνα τη Μαριτίνα μαζί.

Όταν απέκτησα παιδί, αφού είχα φάει και το “χαστούκι” που πέθανε ο Αντώνης, είπα “ωραία όλα αυτά (σ.σ. η επιτυχία), είμαι ευγνώμων που έχω αυτή την καριέρα, αλλά πιο σπουδαία είναι μια νέα ζωή που έχεις την ευθύνη της να την κάνεις έναν άνθρωπο καλό, με αρχές».

  

Η κόρη της, είπε, την κρατά… γειωμένη. «Βεβαίως χάρηκα ότι με βράβευσε η Ακαδημία Αθηνών. Βεβαίως χάρηκα ότι με κάλεσαν στην Αμερική. Αλλά και πάλι δεν ξιπάστηκα από αυτό γιατί είμαι γειωμένη ότι πρέπει να γυρίσω να μαγειρέψω, γιατί η Μαριτίνια γκρινιάζει όταν δεν μαγειρεύω ποτέ».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις