Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Μίνως Μάτσας: «Η Όλγα Κεφαλογιάννη δεν ήξερε όλα αυτά που έχω κάνει»

Μίνως Μάτσας: «Η Όλγα Κεφαλογιάννη δεν ήξερε όλα αυτά που έχω κάνει»
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη συναυλία του στο Ηρώδειο στις 28 Σεπτεμβρίου, ο Μίνως Μάτσας μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» για την καριέρα του αλλά και για τη σύζυγό του, Όλγα Κεφαλογιάννη, και τα παιδιά τους.

Στην αποκαλυπτική του συνέντευξη, ο Μίνως Μάτσας είπε για την Όλγα Κεφαλογιάννη ότι «ανήκει και αυτή στους ανθρώπους που ήξεραν αρκετά πράγματα που έχω κάνει, αλλά δεν ήξεραν όλα αυτά που έχω κάνει. Τα ανακάλυψε εκ των υστέρων και μου λέει: “α και αυτό εσύ το έχεις κάνει;”.

Είναι ένας από τους ανθρώπους που με ενθαρρύνει να βγω και να επικοινωνήσω πράγματα που έχω κάνει διότι όταν γνωριστήκαμε μου είπε ότι “εγώ παρακολουθώ χρόνια, απλά δεν ήξερα ποιος είσαι”», δήλωσε ο Μίνως Μάτσας.

«Εγώ συνήθως κρυβόμουν. Ακόμα το πιστεύω ότι ένας καλλιτέχνης πρέπει μιλά με τη δουλειά του και όχι ο ίδιος. Το σημαντικό είναι αυτά που κάνεις, τα οποία τα απολαμβάνει ο άλλος. Τα παιδιά καβαλάνε το σκαμπό, ανεβαίνουν στο πιάνο και παίζουν. Όταν παίζω εγώ και σταματώ, χειροκροτούν» συμπλήρωσε ο Μίνως Μάτσας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις