Σάββατο, 4 Μαΐ
21oC Αθήνα

Μίνως Θεοχάρης: Δεν χωράω σε καμία κατηγορία, εγώ ζω τη ζωή μου με ελευθερία

Μίνως Θεοχάρης: Δεν χωράω σε καμία κατηγορία, εγώ ζω τη ζωή μου με ελευθερία

Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και τραγουδιστής, Μίνως Θεοχάρης στο «Πάμε Δανάη!», και μίλησε για το μιούζικαλ «HEDWIG and THE ANGRY INCH» στο οποίο πρωταγωνιστεί, αλλά και την προσωπική του ζωή.

«Η Hedwig είναι ένα δώρο για εμένα, γιατί απαντά σε πράγματα που με έχουν βασανίσει στη ζωή μου. Όποίος έρθει να δει την παράσταση θα αναγνωρίσει κάτι βαθύ δικό μου.

Δεν θεωρώ ότι έχω βρει τον εαυτό μου, όμως κάνω βήματα που με προχωράνε προς την κατεύθυνση του να είμαι πιο κοντά σε αυτό που είμαι. Σε εμένα αγαπώ την τρυφερότητα και την ενσυναίσθησή μου. Η οικογένειά μου με έμαθε να είμαι έτσι, επειδή ήταν όλοι τρυφεροί», δήλωσε ο Μίνως Θεοχάρης.

Στη συνέχεια ο Μίνως Θεοχάρης αναφέρθηκε στη διαφορετικότητα και σημείωσε πως ζει τη ζωή του με ελευθερία, ενώ νιώθει πως δεν χωράει σε καμία κατηγορία.

«Αρνούμαι να αποφασίσω, δεν χωράω σε καμία κατηγορία. Ζω τη ζωή μου με ελευθερία και με συντονισμό σε αυτό που είμαι. Δεν τα πυρπολώ όλα. Έχουν γίνει βήματα για να αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα, γιατί ανοίγει διάλογος και υπάρχει ορατότητα.

Τόσα χρόνια παλεύω να παρουσιάσω αυτό το έργο και δεν γινόταν. Με έχουν ρωτήσει άνθρωποι που τους έχω πάει το έργο «γιατί θες να το κάνεις αυτό;».

Δεν συμφωνώ με αυτά που λέμε, ότι έχουμε μετακινήσει αλλά επί της ουσίας δεν τα έχουμε μετακινήσει», σημείωσε ο Μίνως Θεοχάρης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις