Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Μισέλ Ομπάμα: «Με τον Μπαράκ έχουμε σκαμπανεβάσματα, δεν τον άντεχα όταν τα παιδιά ήταν μικρά»

Μισέλ Ομπάμα

Τον περασμένο Νοέμβριο η Μισέλ Ομπάμα κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο της και με αφορμή αυτό ήταν καλεσμένη στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Revolt TV. Στη συνέντευξή της, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι με τον Μπαράκ Ομπάμα έχουν… σκαμπανεβάσματα και ότι υπήρχαν και στιγμές που δεν τον άντεχε!

Η Μισέλ Ομπάμα αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον γάμο της με τον Μπαράκ Ομπάμα ειδικά τα πρώτα χρόνια. «Για 10 χρόνια δεν μπορούσα να αντέξω τον άντρα μου και ξέρετε πότε συνέβη; Όταν τα παιδιά ήταν μικρά και ενώ προσπαθούσαμε να χτίσουμε τις καριέρες μας και να μοιράσουμε τις δουλειές ανησυχούσαμε και για το σχολείο και ποιος θα έκανε τι» είπε η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

Τόνισε δε ότι «o γάμος δεν είναι 50/50, ποτέ. Είναι στιγμές που εγώ είμαι μέσα 70, αυτός 30. Υπάρχουν φορές που αυτός είναι 60% μέσα και εγώ 40%. Αλλά μαντέψτε: Δεν θα έβαζα 10 άσχημα χρόνια πάνω από 30 καλά… το θέμα είναι πως το βλέπει κανείς».

Μέσα όμως από όλα αυτά τα σκαμπανεβάσματα, η Μισέλ Ομπάμα τόνισε ότι εξακολουθεί να σέβεται και να θαυμάζει τον σύζυγό της. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις «τον άνθρωπό σου», κατέληξε. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις