Lifestyle

Μιχάλης Μητρούσης για τη ζωή μετά το τροχαίο: «Δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια, είναι εφιαλτικό»

Νέα συνέντευξη από τον δημοφιλή ηθοποιό που τραυματίστηκε σε τροχαίο
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Μιχάλης Μητρούσης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και πλέον αναρρώνει. Το τροχαίο στη Λεωφόρο Συγγρού, λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή. Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλάει για τη νέα του ζωή, που είναι πολύ πιο δύσκολη.

«Έχει αλλάξει άρδην η καθημερινότητά μου. Δεν μπορώ να πάω στην τουαλέτα, θέλω το Πι, θέλω άνθρωπο να με βοηθάει, δεν μπορώ να κάνω μια δουλειά. Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι δεν μπορώ να κινηθώ» λέει ο Μιχάλης Μητρούσης στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

«Έχω βάλει λάμα στο πόδι και θα την κρατήσω για πάνω από δύο χρόνια. Δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια, είναι εφιαλτικό. Κάνω κάθε πρωί αντιθρομβωτικές ενέσεις. Είμαι κλινήρης, είναι πολύ δύσκολο να περπατήσω», είπε αρχικά ο Μιχάλης Μητρούσης.

Για τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο, ο Μιχάλης Μητρούσης είπε: «Η εικόνα τα λέει όλα για το τροχαίο, δεν έχω να ερμηνεύσω κάτι».

Προ ημερών εμφανίστηκε αγανακτισμένος μιλώντας για τη «συγγνώμη» που του ζήτησε ο οδηγός. «Αυτή είναι η γαϊδουριά του, τι να την κάνω φίλε μου τη συγγνώμη; Για συγγνώμη θα έπρεπε να πατήσεις φρένο πριν με τρακάρεις. Και εν πάση περιπτώσει, αφού με τράκαρες, πάτα φρένο.

Παίρνεις και τη μηχανή μαζί σου; Πού πας, στη θάλασσα; Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με την άλλη πλευρά, ευτυχώς έκανε θετική δήλωση ότι φταίει -αυτό έλειπε- και από κει και πέρα θα τα βρουν οι εταιρείες. Εγώ θα κάνω τα νόμιμα, θα διεκδικήσω τα δικαιώματά μου όσο πρέπει. Την ψυχική οδύνη που πληρώνω αυτή τη στιγμή, να κάνω Χριστούγεννα στο ΚΑΤ και να είμαι Πρωτοχρονιά στο σπίτι μου, μόνος μου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Έιμι Γιουάινχάουζ: Ο πατέρας της θα πληρώσει 1,1 εκατομμύριο λίρες σε δυο φίλες της – Τις είχε κατηγορήσει ότι πούλησαν τα ρούχα της
Στα αντικείμενα περιλαμβάνονταν τσάντες, παπούτσια μπαλαρίνες και ένα φόρεμα που φορούσε η Γουάινχαουζ στην τελευταία περιοδεία της
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ANDY RAIN
Καίτη Γαρμπή για Μανώλη Μητσιά: «Μαύρη σελίδα για το ελληνικό τραγούδι, πληγώνει την τέχνη μας»
«Η διαχείριση της πνευματικής κληρονομιάς των μυθικών διαστάσεων δημιουργών μας, δεν μπορεί να εξαντλείται σε εξώδικα και απαγορεύσεις ειδικά όταν αφορά σε ερμηνευτές του ύψους του Μανώλη Μητσιά»
Η Καίτη Γαρμπή 102