Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η γκάφα του υφυπουργού Πολιτισμού της Κύπρου, οι αντιδράσεις και η «συγγνώμη»

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η γκάφα του υφυπουργού Πολιτισμού της Κύπρου, οι αντιδράσεις και η «συγγνώμη»

Αντιδράσεις προκάλεσε ανάρτηση που έκανε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Μέσω της επίσημης σελίδας του Υφυπουργείου Πολιτισμού της Κύπρου, ο καλλιτέχνης και πολιτικός ενημέρωσε για την παρουσία του στο πάρτι γενεθλίων του προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου.

Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος της Κύπρου έκλεισε τα 50 του χρόνια και το γιόρτασε με συγγενείς και φίλους. Στο πάρτι γενεθλίων του Νικόλα Παπαδόπουλου παραβρέθηκε και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, καθώς είναι φίλος του Κύπριου πολιτικού αρχηγού.

H παρουσία του Κύπριου υφυπουργού Πολιτισμού, στη γιορτή δεν ενόχλησε κανέναν. Όμως, η επιλογή του να ενημερώσει με αναρτήσεις στις επίσημες σελίδες που διατηρεί στα social media προκάλεσε αντιδράσεις.

Αναλυτικά η ανάρτηση του υφυπουργείου Πολιτισμού της Κύπρου:

«O υφυπουργός Πολιτισμού Μιχάλης Χατζηγιάννης παρευρέθηκε χθες βράδυ στα γενέθλια του προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου.

Ο υφυπουργός επεφύλαξε μια ιδιαίτερη έκπληξη στον πρόεδρο τραγουδώντας του τα χρόνια πολλά στο πιάνο αλλά και άλλα αγαπημένα τραγούδια.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, έσβησε τα κεράκια στην εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων του έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο, Γιώτα Παπαδοπούλου, στενούς συνεργάτες και φίλους.

Νικόλας και Γιώτα Παπαδοπούλου έκλεψαν τα βλέμματα με το χορό που χάρισαν για λίγο στους καλεσμένους τους, με αυτούς να χειροκροτούν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό». 

Κύπρος Υφυπουργείο Πολιτισμού

Και η ανάρτηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται ο υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου να τραγουδάει και το «Άγγιγμα Ψυχής», το οποίο αφιέρωσε στον Νικόλα Παπαδόπουλο:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michalis Hatzigiannis (@mhatzigiannis)

 

Tα… «σχολιανά» που άκουσε από χρήστες του Twitter:


Και η έμμεση συγγνώμη Χατζηγιάννη:

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, το υφυπουργείo Πολιτισμού της Κύπρου εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας πως η ανάρτηση στην επίσημη κυβερνητική ιστοσελίδα έγινε «εκ παραδρομής».

«Σήμερα, μόλις έγινε αντιληπτή η εκ παραδρομής ανάρτηση, ο υφυπουργός έδωσε οδηγίες να αφαιρεθεί, όπως και έγινε», καταλήγει η ανακοίνωση.

«Εκ παραδρομής αναρτήθηκε στα social media του υφυπουργείου Πολιτισμού η αναφορά στη παρουσία μου στη γενέθλια γιορτή του Προέδρου του ΔΗΚΟ», δήλωσε και ο ίδιος ο καλλιτέχνης και υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις