Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μόδα:Φτερά,δερμάτινα κολάν και μαύρο κραγιόν τα φετίχ του χειμώνα

Μόδα:Φτερά,δερμάτινα κολάν και μαύρο κραγιόν τα φετίχ του χειμώνα
Το δυναμικό come back των ¨80ς
Οι fashionistas όλου του κόσμου,  στην αρχή κάθε σεζόν περιμένουν, τις νέες τάσεις των μεγάλων οίκων μόδας , που θα δώσουν το σύνθημα για ένα καινούργιο ξεκίνημα …ή για μια αναδρομή σε περασμένες δεκαετίες!
 
 
Τα κεντημένα με παγέτες ρούχα και αξεσουάρ είναι η πιο hot τάση της σεζόν. Τα mini φορέματα από παγέτα του Christophe Decarmin θεωρούνται τα απόλυτα must have παρά την τιμή τους.
Η τάση ολοκληρώνεται , με ένα πιο σοφιστικέ χαρακτήρα αφού ντύνει , όχι μόνο φορέματα αλλά και σαλβάρια , παπούτσια και τσάντες .
Βασική προϋπόθεση, για να έχετε ένα σωστό αποτέλεσμα ,είναι να αποφύγετε το total look. Οι πιο μυημένες τολμήστε το ακόμα και το πρωί.
 
Αν μέχρι πρόσφατα , τα μαύρα χείλη σας θύμιζαν σκηνές από ταινία με τον κόμη Δράκουλα , κάνετε λάθος. Ο οίκος chanel , φέτος, το θεωρεί απόλυτο trend και  έχει φροντίσει με συγκεκριμένα προϊόντα μακιγιάζ.
Τα χτενίσματα φέτος , έχουν αναφορές από τη δεκαετία του ΄40. Με κυματισμούς, φράτζες  και σινιόν είσαστε μέσα στο κλίμα της εποχής του πολέμου, που από τους ειδικούς θεωρείται περίοδος αυθεντικού glamour σε ότι αφορά τα χτενίσματα.  
 
Όσο για τα animal prints έχουν την τιμητική τους όσο ποτέ άλλοτε.
Πολλοί είναι οι οίκοι που λάνσαραν το συγκεκριμένο στυλ, όπως οι Dolce Cabbana.
 
Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών,  που δεν πάτε πουθενά, χωρίς ένα τουλάχιστον it- item ξεκινήστε…Φτερά , πούπουλα , παγέτες…
Φέτος όλα επιτρέπονται.   
 
 
  
  

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε