Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Μόνικα Μπελούτσι: Δείπνο στα Λαδάδικα με ελάχιστους καλεσμένους και ιδιαίτερο μενού

Μόνικα Μπελούτσι: Δείπνο στα Λαδάδικα με ελάχιστους καλεσμένους και ιδιαίτερο μενού

Σε γνωστό εστιατόριο στα Λαδάδικα έφτασε η Μόνικα Μπελούτσι στις 10 το βράδυ της Πέμπτης (09.11.2023), αμέσως μετά τη βράβευση της στο “Ολύμπιον” της Θεσσαλονίκης.

Το δείπνο για τη Μόνικα Μπελούτσι ήταν πριβέ και διοργανώθηκε στην αίθουσα του εστιατορίου, με το μενού να περιλαμβάνει πιάτα της μεσογειακής κουζίνας. Συγκεκριμένα περιλάμβανε: ταραμά με λακέρδα από παλαμίδα, ωμές κοπές από μαγιάτικο και γαλαζόπετρο τόνου, παραλλαγή της χωριάτικης σαλάτας με τυρί, ντομάτα, παξιμάδι και κρίταμο, γιουβέτσι με σουπιά και το μελάνι της, ψάρι στήρα σε ταβά βασισμένο σε αγιορείτικη συνταγή του Μοναχού Επιφανίου με άγρια χόρτα και κρέμα σελινόριζας, χαλβά πολίτικο, σορμπέ και αφρώδες κρασί ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ ροζέ και λευκό.  

Το παρών στο δείπνο έδωσαν η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, συνοδευόμενη από τον σύζυγο της, Μίνω Μάτσα, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, και ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Μάλιστα, σε συνάντηση που είχαν η Μόνικα Μπελούτσι και η Όλγα Κεφαλογιάννη, συζήτησαν όχι μόνο για την ταινία με θέμα τη Μαρία Κάλλας, αλλά και για τον θεσμό του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το οποίο, όπως συμφώνησαν, κάνει εξαιρετική δουλειά με εξωστρέφεια και ποιότητα, αποτελώντας ένα σημαντικό όπλο στην εικόνα της πόλης και στην πολιτιστική της ταυτότητα.

Η Μόνικα Μπελούτσι επανέλαβε ότι αγαπά ιδιαίτερα την Ελλάδα και ότι την επισκέπτεται συχνά. Από την πλευρά της, η υπουργός Τουρισμού την προσκάλεσε να επισκεφθεί και πάλι τη χώρα μας και να της δείξει η ίδια, όπως χαρακτηριστικά είπε, τις κρυμμένες ομορφιές της Ελλάδας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις