Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Κώστας Σόμμερ – Γέννησε η Βαλεντίνη Παπαδάκη

Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Κώστας Σόμμερ – Γέννησε η Βαλεντίνη Παπαδάκη

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο σήμερα (22.12.2022) το πρωί η Βαλεντίνη Παπαδάκη, σύζυγος του ηθοποιού Κώστα Σόμμερ.  

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ έχουν κι ένα αγοράκι. Τη γέννηση της κόρης του έκανε γνωστή ο ίδιος ο ηθοποιός με ένα story στο Instagram.

Στη φωτογραφία, ο Κώστας Σόμμερ κρατά τη νεογέννητη κορούλα του και γράφει: «Καλωσήρθες σ’ αυτόν τον κόσμο, καλωσήρθες στην οικογένειά μας, θησαυρέ μου. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψω το συναίσθημα του να σε κρατάω αγκαλιά για πρώτη φορά».

Παράλληλα, ευχαριστεί για όλα τον μαιευτήρα Αλέξανδρο Τζεφεράκο.

«Ανυπομονώ να έρθει το κοριτσάκι μας. Είναι δώρο Θεού να έχεις ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, να ζεις και τους δύο κόσμους. Σαφώς και υπάρχει το άγχος του να μπορέσουμε να προσφέρουμε στην οικογένειά μας αυτά που έχουμε στο μυαλό μας. Ευτυχώς, η Βαλεντίνη έχει μια εύκολη εγκυμοσύνη, αλλά έχουμε και ένα εύκολο πρώτο παιδί γιατί, αν το πρώτο είναι εύκολο, προχωράς ομαλά στο δεύτερο» είχε πει ο Κώστας Σόμμερ σε συνέντευξή του στο Hello.

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Αύγουστο του 2021 και λίγες εβδομάδες αργότερα υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα γλυκύτατο αγοράκι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις