Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπέλα Χαντίντ: Η σέξι εμφάνιση στο κόκκινο χαλί για την οποία λέει πως «ακόμη ντρέπεται»

Μπέλα Χαντίντ: Η σέξι εμφάνιση στο κόκκινο χαλί για την οποία λέει πως «ακόμη ντρέπεται»

Κι όμως… Ακόμα και η Μπέλα Χαντίντ έχει μετανιώσει άβολα με κάποια στυλιστική που έχει κάνει στο παρελθόν. Και δεν πρόκειται για οποιαδήποτε επιλογή. Όπως αποκάλυψε το διάσημο μοντέλο πρόκειται για ένα κόκκινο αποκαλυπτικό φόρεμα που επέλεξε να φορέσει στο Φεστιβάλ Καννών το 2016. 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Vogue, το 24χρονο μοντέλο εξέτασε μερικές από τις πιο εμβληματικές της στιγμές στο χώρο της μόδας. Κάποια στιγμή «έπεσε» πάνω στην φωτογραφία της με το φόρεμα Alexandre Vauthier, που είχε φορέσει στο Φεστιβάλ Καννών το 2016. Τότε, η Μπέλα Χαντίντ αποκάλυψε ότι αισθάνεται λίγο «αμήχανα» καθώς το φόρεμα δεν ταιριάζει ακριβώς με το στυλ της και έδινε στους ανθρώπους μια λανθασμένη αντίληψη για το ποια είναι.

Το φόρεμα του Alexandre Vauthier ήταν κόκκινο και είχε επίσης ένα βαθύ ντεκολτέ και ένα σκίσιμο στη φούστα που έφτανε ψηλά στον γοφό. «Ντρέπομαι ακόμη για αυτή την επιλογή, παρόλο που το φόρεμα είναι υπέροχο», είπε. «Απλώς, πάλι, δεν αισθάνομαι τόσο πολύ ο εαυτός μου και νομίζω ότι αυτό ήταν το ξεκίνημα της “προσωπικότητας” μου όπως την ξέρουν όλοι πλέον».

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή φωτογραφιών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις