Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Μπλέικ Λάιβλι: Ποζάρει έγκυος στο Instagram με μήνυμα προς τους παπαράτσι

Μπλέικ Λάιβλι: Ποζάρει έγκυος στο Instagram με μήνυμα προς τους παπαράτσι

Φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram η ηθοποιός και σύζυγος του Ράιαν Ρέινλοντς, Μπλέικ Λάιβλι.

Σημειώνεται πως η Μπλέικ Λάιβλι αναμένεται να φέρει στη ζωή το τέταρτο παιδί της με τον Ράιαν Ρέινολντς, ενώ την αποκάλυψη έκανε η ίδια την περασμένη εβδομάδα κατά το 10ο Ετήσιο Συνέδριο της Forbes σχετικά με την ενδυνάμωση των γυναικών, στη Νέα Υόρκη.

Έκτοτε αρκετοί παπαράτσι έστησαν καρτέρι έξω από το σπίτι του ζευγαριού για μια φωτογραφία της ίδιας με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η ίδια αποφάσισε να «βγάλει από τον κόπο» τους παπαράτσι και ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών που ποζάρει έγκυος στο τέταρτο παιδάκι της.

Μάλιστα, η ίδια λέει: «Εδώ είναι οι φωτογραφίες μου. Έγκυος στην πραγματική ζωή. Έτσι, οι 11 τύποι που περιμένουν έξω από το σπίτι μου για μια φωτογραφία, θα με αφήσουν ήσυχη. Φρικάρετε κι εμένα και τα παιδιά μου. Ευχαριστώ όλους τους υπόλοιπους για όλη την αγάπη και τον σεβασμό που δείχνουν και που σταματούν να ακολουθούν λογαριασμούς και δημοσιεύσεις, που μοιράζονται φωτογραφίες παιδιών. Και ευχαριστώ τα μέσα ενημέρωσης που έχουν στην πολιτική τους να μην προβάλλουν παιδιά. Όλοι εσείς κάνετε τη διαφορά 🙏♥️. Πολλή αγάπη!».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively)

Η Μπλέικ Λάιβλι και ο Ράιαν Ρέινολντς έχουν τρία παιδιά, τον 7 χρονών Τζέιμς, την 5χρονη Ινέζ και τη μόλις δύο ετών, Μπέτι. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2012, ενώ ο Ρέινολντς έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θέλει μια μεγάλη οικογένεια. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις