Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μπουλέ-Αρναούτογλου: τελευταία ευκαιρία!

Ο 36χρονος παρουσιαστής και η 25χρονη τραγουδίστρια αποφάσισαν ότι χρειάζονται χρόνο για να σκεφτούν τη σχέση τους…

Το λαμπερό ζευγάρι έχει σταματήσει εδώ και λίγο καιρό να κάνει κοινές εμφανίσεις πράγμα που φουντώνει τις φήμες που τους θέλουν να περνούς δύσκολες ώρες. Μετά από 16 μήνες σχέσης είναι η πρώτη περίοδος που η Νάντια έχει πάνω από ένα μήνα να μείνει στο σπίτι του και που ο ίδιος κάνει παρέα και βγαίνει με τον Αντώνη Κανάκη.

“Ο Γρηγόρης όταν περνάει δύσκολα στα προσωπικά του, αναζητά καταφύγιο στους δικούς του ανθρώπους”, υποστηρίζουν άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον στο περιοδικό People. Έτσι δικαιολογούνται και τα συχνά ταξίδια τους στην γενέτειρά του την Θεσσαλονίκη όπου είναι οι περισσότεροι φίλοι του ενώ η Νάντια ετοιμάζεται για την περιοδεία της με τον Μανώλη Λιδάκη.

Βρίσκονται σε ένα κομβικό σημείο όπου πρέπει να αποφασίζουν αν θέλουν να συνεχίσουν να είναι μαζί πιο επίσημα ή αν θα πρέπει να χωρίσουν“, αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον του Γρηγόρη επιβεβαιώνοντας την διάσταση που υπάρχει ανάμεσά τους το τελευταίο διάστημα. Παρόλα που ο παρουσιαστής δεν θέλει να μιλάει για τα προσωπικά του, έχει εκμηστυρευτεί στην ίδια πηγή: “Είναι η καλύτερη σχέση που είχα ποτέ. Δεν μαλώνουμε, δεν γκρινιάζουμε ο ένας στον άλλον. Οι διαφορές μας δεν έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα.”

Η γνωριμία και η σχέση τους

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Σεπτέμβρη του 2008 όταν η Νάντια πέρασε δοκιμαστικό για την παρουσιάση του της τότε εκπομπής του Γρηγόρη. Και οι δύο όμως είχαν σχέση εκείνη την περίοδο και το φλερτ τους ξεκίνησε λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων του 2008. Από εκείνο το διάστημα οι δύο τους δειλά δειλά κάνουν τις πρώτες τους κοινές εμφανίσεις κι επισημοποιέιται ο έρωτάς τους. Ο ένας συνοδεύει τον άλλον σε κάθε επαγγελματικό ταξίδι και βρίσκεται δίπλα του σε κάθε επαγγελματικό ξεκίνημα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε