Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μπραντ Πιτ: Έχασε μια ακόμη μάχη με την Αντζελίνα Τζολί

Μπραντ Πιτ: Έχασε μια ακόμη μάχη με την Αντζελίνα Τζολί

Το ανώτατο δικαστήριο της Καλιφόρνια απέρριψε το αίτημα του Μπραντ Πιτ για έφεση στην υπόθεση κηδεμονίας των παιδιών του με την πρώην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί. Συγκεκριμένα, ο Μπραντ Πιτ είχε ζητήσει να επανεξεταστεί η υπόθεση της κηδεμονίας των παιδιών μετά την απομάκρυνση του δικαστή Άουντερκιρκ από την δίκη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Μπραντ Πιτ ο Άουντερκιρκ είχε ασχοληθεί με υπόθεση του Πιτ στο παρελθόν και απομακρύνθηκε με την αιτιολογία ότι ενδέχεται να μην έχει αντικειμενική κρίση στη διαμάχη του με την Αντζελίνα Τζολί.

Όπως αποκαλύπτει η Page Six οι όροι σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών παραμένουν όπως είχαν τεθεί τον Νοέμβριο του 2018, στην πρώτη κιόλας δίκη, αφού ο δικαστής έκρινε ότι αυτό «είναι το καλύτερο για τα παιδιά».

Ωστόσο, η ομάδα του Πιτ δήλωσε πως θα συνεχίσει ώστε να εξασφαλίσει επιπλέον χρόνο για τον ηθοποιό και τα παιδιά του: «Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε νομικά για να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατόν για τα παιδιά», αναφέρει εκπρόσωπος του Πιτ.

Σημειώνεται πως η Τζολί είναι ικανοποιημένη με την έκβαση της υπόθεσης, καθώς θεωρεί τον Πιτ επικίνδυνο για να συμμετάσχει στην ανατροφή των παιδιών του. 

«Η κα Τζολί είναι πολύ χαρούμενη που η υπόθεση της οικογένειάς της μπαίνει επιτέλους σε έναν σωστό δρόμο και θα μπορέσει να πορευτεί χωρίς άλλα προβλήματα από εξωτερικούς παράγοντες», δήλωσε εκπρόσωπος της Αντζελίνα Τζολί στην Page Six.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις