Παρασκευή, 3 Μαΐ
21oC Αθήνα

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Έτοιμη να «παρέμβει» στη ζωή της η οικογένειά της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Έτοιμη να «παρέμβει» στη ζωή της η οικογένειά της
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η οικογένεια της Μπρίτνεϊ Σπίαρς ετοιμάζεται να παρέμβει ξανά στη ζωή της, την ώρα που οι φήμες «φουντώνουν» ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και ότι κάνει εκτεταμένη χρήση ουσιών. Μάλιστα, μια πηγή κοντά στη 41χρονη τραγουδίστρια δήλωσε στο TMZ πως «φοβάμαι ότι θα πεθάνει με αυτά που κάνει».

Σύμφωνα με το PageSix.com, ο Σαμ Ασγκάρι, σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ο ατζέντης της και ένας γιατρός είχαν κανονίσει να κινήσουν τις διαδικασίες εν μέσω φόβων ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα, κάτι που τελικά δεν χρειάστηκε να γίνει τελικά, εξήγησε μια πηγή του μέσου εκ των έσω.

«Δυστυχώς, υπάρχει μια γενικότερη υστερία στα ΜΜΕ αυτή τη στιγμή αλλά η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι μια χαρά και πολλά από αυτά που έχουν ειπωθεί έχουν παραμορφωθεί κατάφωρα», εξηγεί η πηγή στο PageSix.com, χαρακτηρίζοντας την «παρέμβαση» των δικών της ανθρώπων ως «αχρείαστη».

Ωστόσο το TMZ, επικαλούμενο και αυτό πηγές από το περιβάλλον της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αναφέρει πως οι δικοί της έχουν θορυβηθεί από την ασταθή και ανησυχητική συμπεριφορά της, κάνοντας λόγο ότι παίρνει φάρμακα «που την ανεβάζουν» και ότι δεν παίρνει αυτά που σταθεροποιούν τη συμπεριφορά της.

Μάλιστα, ο σύζυγός της είχε νοικιάσει και ένα νέο σπίτι έξω από το Λος Άντζελες με σκοπό να την πάει σε αυτό για να της μιλήσει, μαζί με τους ειδικούς, και να την πείσουν ότι χρειάζεται βοήθεια. Αλλά η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φαίνεται ότι «το κατάλαβε» και τα σχέδια ματαιώθηκαν.

Οι ανησυχίες και οι φήμες «φούντωσαν» ειδικά από τη στιγμή που η 41χρονη τραγουδίστρια έκλεισε τον λογαριασμό της στο Instagram. Όταν τον άνοιξε και πάλι, έγραψε σε ανάρτησή της ότι «δεν έχω καταρρεύσει ψυχολογικά. Νιώθω καλύτερα από ποτέ».

Πάντως, το TMZ αναφέρει ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς τελικά δέχθηκε να δει έναν γιατρό, χωρίς να γίνει γνωστό αν είδε κάποιον ψυχολόγο ή ψυχοθεραπευτή, παρά μόνο ότι «το ραντεβού της πήγε καλά».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις