Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο πατέρας μιλά για την «απελευθέρωσή» της – «Την αγαπώ με όλη μου την καρδιά»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο πατέρας μιλά για την «απελευθέρωσή» της – «Την αγαπώ με όλη μου την καρδιά»
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζέιμι Σπίαρς, ένα χρόνο μετά την «απελευθέρωσή» της επέμεινε ότι όλη η υπόθεση  ήταν ένα «εξαιρετικό εργαλείο» που τη βοήθησε να πάρει πίσω τα παιδιά της. Είπε μάλιστα έφτασε στο σημείο να λέει ότι δεν ξέρει αν θα ζούσε, χωρίς αυτό.

Για 13 χρόνια, ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζέιμι είχε τον έλεγχο της ευημερίας και των οικονομικών θεμάτων της οδηγώντας τους θαυμαστές της να κάνουν εκστρατεία για την απελευθέρωσή της μέσω του κινήματος #FreeBritney.

Ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς αναφέρθηκε στο συντηρητήριο τη διαδικασία με την οποία το δικαστήριο προσπαθεί να βοηθήσει κάποιον που μπορεί να μην είναι σε θέση να διαχειριστεί την περιουσία του, λέγοντας ότι ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να κάνει για την ίδια. 

Σε μια ακροαματική διαδικασία την Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021, η δικαστής Brenda Penny πήρε την απόφαση να τερματίσει τη δικαστική απόφαση μετά από περισσότερο από μια δεκαετία, δίνοντας πίσω την ελευθερία της.

«Δεν θα συμφωνήσουν όλοι μαζί μου. Ήταν μια κόλαση. Αλλά αγαπώ την κόρη μου με όλη μου την καρδιά και την ψυχή. Πού θα ήταν η Μπρίτνεϊ αυτή τη στιγμή χωρίς αυτή τη διαδικασία;», ανέφερε. Ο ίδιος λέει ότι αυτή η διαδικασία επέτρεψε στην τραγουδίστρια να έχει σχέση με τα παιδιά της προσθέτοντας: «Για την προστασία της, αλλά και για την προστασία των παιδιών, η συντηρητική υπηρεσία ήταν ένα εξαιρετικό εργαλείο. Χωρίς αυτό, δεν νομίζω θα είχε πάρει πίσω τα παιδιά».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις