Lifestyle

Μπρούκλιν Μπέκαμ και Νίκολα Πελτζ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον λαμπερό γάμο τους

Το Σάββατο ο πρωτότοκος γιος των Μπέκαμ παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του σε μια λαμπερή τελετή στο Palm Beach, στη Φλόριντα. Το ζευγάρι – Νίκολα Πελτζ και Μπρούκλιν Μπέκαμ – είχε απαγορεύσει την είσοδο δημοσιογράφων, ενώ ζήτησε από τους καλεσμένους να μην ανεβάσουν φωτογραφίες στα social media.

Η Νίκολα Πελτζ και ο Μπρούκλιν Μπέκαμ είχαν αναθέσει στη Vogue την κάλυψη της μοναδικής αυτής ημέρας, με το διάσημο περιοδικό να δίνει στο φως της δημοσιότητας τις πρώτες φωτογραφίες. Όμορφα στιγμιότυπα από την τελετή ανέβασαν στο Instagram τόσο ο γαμπρός, όσο και η νύφη.

Σε μία από τις αναρτήσεις του πρωτότοκου γιου των Μπέκαμ, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ο Μπρούκλιν στη φωτογραφία που ανέβασε με τη σύζυγό του Νίκολα χρησιμοποιεί για τον εαυτό του εκτός από το δικό του επίθετο και αυτό της γυναίκας του. «Mr. & Mrs. Peltz Beckham», γράφει στην λεζάντα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@nicolaannepeltz)

Οι αναρτήσεις του ζευγαριού

Η Νίκολα Πελτζ έκανε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τον πατέρα της να τη συνοδεύει ως νύφη. «Σε ευχαριστώ για το πιο όμορφο Σαββατοκύριακο της ζωής μου. Είσαι ο άνεμος κάτω από τα φτερά μου», έγραψε στη λεζάντα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@nicolaannepeltz)

Σε άλλη ανάρτησή της, η Νίκολα ανέβασε μια φωτογραφία ποζάροντας με το υπέροχο νυφικό της που επιμελήθηκε αποκλειστικά για εκείνη ο οίκος Valentino. «Το ονειρεμένο μου φόρεμα. Ευχαριστώ», ήταν το σχόλιό της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@nicolaannepeltz)

Το ζευγάρι ανέβασε και μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, γράφοντας στη λεζάντα: «Mr. & Mrs. Peltz Beckham».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@nicolaannepeltz)

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ ανέβασε επίσης μια φωτογραφία μαζί με τον πατέρα του και τα αδέρφια του. «Τα αγόρια», έγραψε στη λεζάντα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @brooklynbeckham

Ο πρωτότοκος γιος των Μπέκαμ ανέβασε και μια φωτογραφία με τη γυναίκα της ζωής του, γράφοντας στην λεζάντα: «Η όμορφή μου νύφη».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @brooklynbeckham

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Πάρις Χίλτον απαντά για πρώτη φορά στους ισχυρισμούς ότι η Γκισλέιν Μάξγουελ προσπάθησε να τη στρατολογήσει στα 19 της για τον Επστάιν: «Δεν την γνώρισα ποτέ – Για clickbait το όνομά μου»
Η διάσημη κληρονόμος ισχυρίστηκε ότι το όνομά της χρησιμοποιήθηκε λόγω της δημοσιότητάς της
Ντόναλντ Τραμπ, Πάρις Χίλτον και Γκισλέιν Μάξγουελ
Η Κιμ Καρντάσιαν κλαίει και οδύρεται που απέτυχε στις εξετάσεις του δικηγορικού συλλόγου - «Νιώθω ότι θα εκραγεί το μυαλό μου»
«Μελετούσα συνεχώς για τέσσερις μήνες, ακύρωσα όλες τις δουλειές μου, δεν δέχομαι τηλεφωνήματα για δουλειά, δεν κάνω τίποτα άλλο εκτός από το να είμαι μαμά και να μελετώ» αναφέει στο βίντεο η διάσημη τηλεπερσόνα
Τα κλάμματα της Κιμ Καρντάσιαν