Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Μύκονος: Η διάσημη tiktoker Alix Ashley Earle προκάλεσε παροξυσμό στα Ματογιάννια

Μύκονος: Η διάσημη tiktoker Alix Ashley Earle προκάλεσε παροξυσμό στα Ματογιάννια

Η Μύκονος ήταν το νησί που επέλεξε για το ξεκίνημα των καλοκαιρινών της διακοπών. Η παρουσία της, στα Ματογιάννια δεν πέρασε απαρατήρητη…

Στο νησί των ανέμων η διάσημη tiktoker Alix Ashley Earle. Η ξανθιά καλλονή από το Μαϊάμι βρίσκεται στην Μύκονο εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα και δεν έχει σταματήσει να κάνει αναρτήσεις από τις διακοπές της.

Με αυτό τον τρόπο θέλει να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους πώς περνάει στην κοσμοπολίτισσα των Κυκλάδων και πόσο πολύ της αρέσει. Η κάμερα του Mykonos Live TV απαθανάτισε την 24χρονη σταρ του TikTok κατά την βραδυνή έξοδό της στα Ματογιάννια μαζί με την φίλη της και γνωστή Αμερικανίδα dj, Xandra Pohl.

Μόλις είδαν την Alix μπροστά τους οι τουρίστριες άρχισαν να τσιρίζουν. Εκείνη σταματούσε κάθε τόσο στα σοκάκια για να φωτογραφηθεί με θαυμάστριές της και δεν την ενοχλούσε καθόλου καθώς το χαιρόταν ιδιαίτερα που ο κόσμος την αναγνώριζε!

Η Alix έχει 5,3 εκατομμύρια πιστούς ακόλουθους στο TikTok ενώ τα likes στις αναρτήσεις της αγγίζουν τα 407,7 εκατομμύρια!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις