Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Μύκονος: Ο γιος του Μάτζικ Τζόνσον έκανε και πάλι τους paparazzi να ακολουθούν το κάθε του βήμα

Μύκονος: Ο γιος του Μάτζικ Τζόνσον έκανε και πάλι τους paparazzi να ακολουθούν το κάθε του βήμα

Ο γιος του Μάτζικ Τζόνσον συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές και η Μύκονος προβάλλεται για ακόμα μια φορά και εκτός συνόρων. Το χαμόγελο στο πρόσωπό του, δείχνει ότι περνάει όμορφα στο νησί των Ανέμων…

Τον βάφτισαν Earvin Johnson III. Προτιμάει όμως να τον φωνάζουν Ε.J. Και είναι γιος του βετεράνου θρύλου του ΝΒΑ, Μάτζικ Τζόνσον. Τριάντα ετών σήμερα αλλά από την ηλικία των δεκατριών είχε επιλέξει σεξουαλικό προσανατολισμό.

Οι σχέσεις του με τους γονείς του ήταν και είναι άριστες, καθώς ήταν οι πρώτοι που τον στήριξαν μόλις τους δήλωσε πως είναι ομοφυλόφιλος. Στην Αμερική αποτελεί αγαπημένο θέμα των παπαράτσι λόγω των συχνά εκκεντρικών εμφανίσεών του.

Ο E.J εθεάθη στην Μύκονο και συγκεκριμένα στην Spilia στην Αγία Άννα όπου πήγε να διασκεδάσει φορώντας παπούτσια με τακούνια, χρυσή παντελόνα και ασορτί σουτιέν και όπως ήταν επόμενο, μαγνήτισε τα βλέμματα.

Ο E.J αγαπάει πολύ την μόδα και την ακολουθεί πιστά. Λατρεύει τις γούνες, τα ψηλοτάκουνα, τις τσάντες και τα κοσμήματα, ενώ έχει μια μεγάλη συλλογή από γυαλιά ηλίου και μυωπίας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις