Lifestyle

Ν. Μουλαζίμ: Βόλτα στη Γλυφάδα με τον νέο της σύντροφο, Γ. Σιδεράκη!

Το μοντέλο και ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως είναι πολύ ερωτευμένοι!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όλο και πιο συχνά βλέπουμε την Νεσχάν Μουλαζίμ και τον Γιάννη Σιδεράκη να κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις! Το μοντέλο βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του τερματοφύλακα του Πανιωνίου και φαίνεται πως δεν έχει καμία διάθεση να το κρύψει.

Λίγους μόνο μήνες μετά τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία Ζαννή Φραντζέσκο, η Νεσχάν φαίνεται πως χαμογελάει και πάλι. Το ζευγάρι περνάει πολλές ώρες στο διαμέρισμα του αθλητή, ενώ για τις βόλτες τους προτιμούν μέρη κοντά στη θάλασσα ή τις καφετέριες της Γλυφάδας.

Σε γνωστό στέκι των νοτίων προαστίων τους απαθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE. Με casual εμφάνιση, χαμογελαστοί και ευδιάθετοι απόλαυσαν τον καφέ τους με την παρέα τους και αναχώρησαν μαζί!

Δες φωτογραφίες από τη βόλτα τους στη Γλυφάδα στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Άννα Βίσση επανήλθε με μήνυμα για τους μουσικούς της: «Μας δένουν πολλά και νοιώθω αγάπη και εκτίμηση»
Με αυτή την κίνηση, η Άννα Βίσση επέλεξε να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας στην απόλυτη μουσική της οικογένεια, εκφράζοντας την βαθιά της ευγνωμοσύνη στους συνεργάτες της
Άννα Βίσση 7
Σπύρος Μπιμπίλας για Φιλίτσα Καλογεράκου: «Σου βγάζω το καπέλο» έγραψε για την κριτική της στον Γιάννη Μπέζο
Η πρόσφατη τοποθέτηση του Γιάννη Μπέζου σχετικά με τη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης του Πέτρου Φιλιππίδη άνοιξε όπως φαίνεται έναν νέο κύκλο συζητήσεων στον καλλιτεχνικό χώρο
Φιλίτσα Καλογεράκου και Σπύρος Μπιμπίλας