Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Νάντια Γιαννακοπούλου: Έχω εισπράξει τον σεξισμό και την υποτίμηση στην πολιτική

Νάντια Γιαννακοπούλου: Έχω εισπράξει τον σεξισμό και την υποτίμηση στην πολιτική

Όλα όσα μοιράστηκε η Νάντια Γιαννακοπούλου με την Νόνη Δούνια στο Μεγάλο Κανάλι.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Νάντια Γιαννακοπούλου, όταν συνάντησε τη Νόνη Δούνια και την κάμερα της εκπομπής “Ακόμα δεν είδες τίποτα” το Σάββατο (06.01.2024), όπου μίλησε μεταξύ άλλων για όσα υπέστη ως γυναίκα στον στίβο της πολιτικής.

“Στην πολιτική υπάρχει σεξισμός, διάκριση, υποτίμηση και η αίσθηση ότι είσαι αόρατη. Το έχω εισπράξει. Είμαι απόλυτα θετική για το νομοσχέδιο που αφορά στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία. Τα ομόφυλα ζευγάρια πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα με όλα τα υπόλοιπα ζευγάρια” σημείωσε χαρακτηριστικά η πολιτικός και σύζυγος του ηθοποιού Μάξιμου Μουμούρη.

“Σε 10 χρόνια θα ήθελα να δουλεύω όσο περισσότερο μπορώ για το καλό της δυτικής Αττικής που είναι πολύ ευάλωτη περιοχή. Θα ήθελα να βλέπω τα κορίτσια μας να προοδεύουν, να είναι χαρούμενα και να είμαι καλά με τον άνδρα μου”.

“Η μαμά μου ήταν η πιο μεγάλη βοήθεια η οποία υπάρχει. Θυμάμαι να είμαι 40 ημερών λεχώνα και να κάνω περιοδείες στη Μεσσηνία. Να σταματάω, να θηλάζω, και να συνεχίζω. Ο Μάξιμος είναι καταπληκτικός μπαμπάς και υποστηρικτικός. Είναι το στήριγμά μου, η βάση μου, το λιμάνι μου.

 

Οι κόρες μου έχουν απίστευτη έφεση στη ζωγραφική, το τραγούδι, και τον χορό. Ως γονείς θα είμαστε δίπλα στα παιδιά μας σε οποιαδήποτε απόφαση πάρουν για τα επαγγελματικά τους” δήλωσε, επίσης, η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις