Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Νάντια Μπουλέ για Γιώργο Ισάακ: Δεν μου περνούσε από το μυαλό ότι θα είμαστε μαζί

Νάντια Μπουλέ για Γιώργο Ισάακ: Δεν μου περνούσε από το μυαλό ότι θα είμαστε μαζί
Φωτογραφία NDP

«Όταν ήρθε το παιδάκι μου έμαθα μεγάλο έρωτα και μεγάλο σοκ. Δεν ήθελα να την αφήνω καθόλου, που δεν το περίμενα από εμένα», δήλωσε η Νάντια Μπουλέ για την κόρη της.

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Με Αγάπη Χριστιάνα της τηλεόρασης της Κύπρου, η Νάντια Μπουλέ παραδέχτηκε ότι, λόγω της κόρης της, προσπάθησε να αναβάλλει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις για 2 χρόνια, επειδή ήθελε να είναι συνέχεια δίπλα της.

«Όταν ήρθε το παιδάκι μου έμαθα μεγάλο έρωτα και μεγάλο σοκ. Δεν ήθελα να την αφήνω καθόλου, που δεν το περίμενα από εμένα. Ήθελα να την έχω συνέχεια πάνω μου. Ήθελα να μην φεύγω από το σπίτι […]

Τώρα που ήρθα στην Κύπρο και θα λείπω το βράδυ, είναι το πρώτο βράδυ που θα την αφήσω μόνη της μετά από δύο χρόνια», ανέφερε η Νάντια Μπουλέ για την κόρη της.

Για τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, Γιώργο Ισαάκ, η Νάντια Μπουλέ αποκάλυψε για τη γνωριμία τους: «Γνωριστήκαμε στη δουλειά. Ξεκινήσαμε ως συνεργάτες και μετά από αρκετά χρόνια εξελίχθηκε σε σχέση.

Αρχικά δεν μου περνούσε από το μυαλό ότι θα είμασταν ποτέ μαζί, τον εκνευρίζει αυτό που λέω. Δεν είναι αυτό που λες ότι βλέπω τον άλλον και πέφτω κάτω».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις