Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Νάντια Μπουλέ: Με ενυπωσιακό μπικίνι στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της

Νάντια Μπουλέ: Με ενυπωσιακό μπικίνι στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Νάντια Μπουλέ συνηθίζει να ανενάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της στο Instagram, και αυτή τη φορά έκανε την έκπληξη.

Η Νάντια Μπουλέ στα καλύτερά της. Δίχως αμφιβολία, διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της.

Ετοιμάζεται να γίνει μητέρα, και η χαρά της δεν κρύβεται, καθώς συνηθίζει να ανενάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της στο Instagram.

Η Νάντια Μπουλέ πρόσφατα μπήκε στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ πλέον μετρά αντίστροφα τις μέρες για την είσοδό της στο μαιευτήριο.

«Ο σύντροφός μου ήταν μπροστά όταν το έμαθα, δεν του το ανακοίνωσα με κάποιον ιδιαίτερο τρόπο. Δεν είχα καθόλου το μητρικό, δεν ήξερα τι φύλο περίμενα.

Νόμιζα ότι μάλλον θα είχα αγόρι, χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο. Λιγούρες δεν έχω πάρα πολλές, νομίζω ότι το ελέγχω εγκεφαλικά όλο αυτό», είχε δηλώσει πρόσφατα στην κάμερα της εκπομπής του Alpha “Pop Up“.

Η Νάντια Μπουλέ φέτος συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά, Αγγελική, η οποία πριν λίγες ημέρες έκανε το φινάλε της στο πρόγραμμα του Alpha.

Η ηθοποιός θέλησε να απολαύσει τον ελεύθερο χρόνο της πριν γεννήσει, πηγαίνοντας στην παραλία.

«Εγώ, βλέποντας το timeline του Σαββατοκύριακου που έρχεται, γεμάτο παραλίες, μαγιώ, κοκτέιλ και τους φίλους μου σε διακοπές», έγραψε ως σχόλιο στη λεζάντα.

Δείτε τη φωτογραφία με το εντυπωσιακό της μπικίνι που ανέβασ εη Νάντια Μπουλέ.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia Boule (@nadiaboule)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις