Δευτέρα, 22 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Νατάσα Καλογρίδη: Ερωτεύτηκα, στις δέκα μέρες μου έκανε πρόταση γάμου και είπα «ναι»

Νατάσα Καλογρίδη: Ερωτεύτηκα, στις δέκα μέρες μου έκανε πρόταση γάμου και είπα «ναι»

Σε μία αποκλειστική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!» η Νατάσα Καλογρίδη μίλησε για την απώλεια που τη σημάδεψε και τη νομική διαμάχη με την Wikipedia για την ηλικία της.

Η Νατάσα Καλογρίδη σπούδασε ενδυματολογία στην Αυστραλία, ωστόσο όταν γύρισε στην Ελλάδα αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική και να γίνει ηθοποιός.

Αναφέρθηκε επίσης στην απώλεια του πατέρα της, η οποία την σημάδεψε και επηρέασε τη σχέση με τη μητέρα και τον αδερφό της.

«Ήμουν πολύ μικρή όταν έχασα τον μπαμπά μου. Ήταν τραυματική εμπειρία. Με το πέρασμα των χρόνων συνειδητοποίησα πως αν δεν είχε «φύγει» δεν θα είχε υπάρξει η σχέση που έχω με τη μητέρα μου και τον αδελφό μου, μία σχέση βαθιάς αγάπης», δήλωσε.

Η Νατάσα Καλογρίδη ανέφερε πως ο γάμος της ήταν από έρωτα: «Ερωτεύτηκα, στις δέκα μέρες μου έκανε πρόταση γάμου και είπα «ναι». Παντρευτήκαμε στους τρεις μήνες και όταν μου «τέλειωσε» είπα “γιατί να καθίσω σε μία σχέση;”».

Η ίδια δήλωσε πως δεν θα ήθελε να έχει ένα παιδί στην κοινωνία που ζούμε, ενώ προτιμά να κρατά τα προσωπικά της μακριά από το φως της δημοσιότητας. Όπως αποκάλυψε η ίδια, υπήρξε σε σχέση με διάσημο και αυτή η σχέση δεν μαθεύτηκε ποτέ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις