Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Νατάσα Καλογρίδη: Κινδύνευσα να πεθάνω 3 φορές, προστάτης μου είναι ο πατέρας μου

Νατάσα Καλογρίδη: Κινδύνευσα να πεθάνω 3 φορές, προστάτης μου είναι ο πατέρας μου

Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και ο Κώστας Τσουρός συνάντησαν την ηθοποιό Νατάσα Καλογρίδη, η οποία μίλησε για τον αείμνηστο πατέρα της που είναι προστάτης της, αλλά και τις τρεις φορές που κινδύνευσε να φύγει από τη ζωή.

Η αγαπημένη ηθοποιός Νατάσα Καλογρίδη, που συμμετέχει στην παράσταση «Η κυρία Κλάιν» στο θέατρο «Αργώ», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην εποχή που έκανε ψυχανάλυση, σημειώνοντας: «Έκανα κάποια στιγμή ψυχανάλυση χωρίς να έχω πρόβλημα. Αν είχα ανάγκη να πάω σε ψυχαναλυτή, ψυχίατρο ή ψυχολόγο, δε θα καταλάβαινα την έννοια της ψυχανάλυσης, γιατί πρώτα θα ήταν η ανάγκη του να λύσω το πρόβλημά μου.

Έχω τον αδελφό μου και την οικογένειά μου που είναι οι καλύτεροι ψυχαναλυτές. Η μητέρα μου, ο αδελφός μου και εγώ είμαστε μια γροθιά».

«Ο θάνατος του πατέρα μου με στιγμάτισε πάρα πολύ, του είχα τρελή αδυναμία. Όταν το ξεπέρασα άρχισα να συνειδητοποιώ ότι ίσως υπήρχε κάποιος λόγος που συνέβη αυτό.

Αν δε γινόταν δε θα υπήρχε αυτή η ένωση που είχα στην οικογένειά μου», παραδέχτηκε η ίδια, ενώ μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια είπε ότι «Μεγάλωσα με μια μητέρα αυστηρή και απαιτητική, έκανα και τις αλητείες μου κρυφά».

Η Νατάσα Καλογρίδη μίλησε και για τις περιπτώσεις που έφτασε κοντά στο να χάσει τη ζωή της, με τον πατέρα της να την προστατεύει «από ψηλά».

«Κινδύνευσα, τρεις φορές μπορεί να μην υπήρχα στη ζωή, ένιωσα ότι κάποιος ήταν εκεί και με κρατούσε αγκαλιά.

Ο πατέρας μου. Ο μπαμπάς μου σκοτώθηκε όταν ήμουν 6 ετών. Μπήκα και στο νοσοκομείο, κινδύνευσε η ζωή μου 3 φορές, προστάτης μου είναι ο πατέρας μου», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στο χαρακτήρας της η Νατάσα Καλογρίδη είπε «Είμαι εκκεντρική αλλά δε θέλω να προκαλώ. Δεν το πιστεύεις ε;».

«Δε θέλω να χάσω ποτέ την αθωότητά μου και την παιδικότητά μου. Με έχουν σχολιάσει πολλές φορές, δε με νοιάζει. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η γαλήνη και η ηρεμία μου, όταν θα πέσω να κοιμηθώ να είμαι ήρεμη», πρόσθεσε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις