Πέμπτη, 29 Φεβ.
16oC Αθήνα

Νεκταρία Γιαννουδάκη: Φριχτός δάσκαλος, μας χτύπαγε, μας έβριζε, μας ειρωνευόταν

Νεκταρία Γιαννουδάκη: Φριχτός δάσκαλος, μας χτύπαγε, μας έβριζε, μας ειρωνευόταν

Για τα παιδικά της χρόνια στα Χανιά και την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχτηκε από δάσκαλο στο σχολείο, μίλησε η Νεκταρία Γιαννουδάκη στη Τζένη Θεωνά, όταν το μεσημέρι της Κυριακής (28.01.2024) βρέθηκε καλεσμένη στις «Μαμά-δες». 

«Είμαι η μικρότερη από τρία αδέλφια, έχοντας 11 χρόνια διαφορά με τον μεγαλύτερο μου αδελφό και εννέα χρόνια με τον δεύτερο», είπε αρχικά η Νεκταρία Γιαννουδάκη.

«Εγώ ήμουν ένα πολύ συνεσταλμένο παιδάκι και η αλήθεια είναι πως μεγάλωσα στο εμποροραφείο του μπαμπά μου, το οποίο ήταν στο κέντρο των Χανίων. Ήμουν εκεί δηλαδή με τον πατέρα μου, πάρα πολύ ήσυχη και μου έχει πει και η μητέρα μου πως… εκεί που με άφηνες, εκεί έμενα και δεν κουνιόμουν μέχρι να μου πεις να κάνω κάτι», σημείωσε στη συνέχεια.

Η γνωστή ηθοποιός συγκίνησε όταν περιέγραψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο σχολείο, ειδικά στην πρώτη δημοτικού που «ήταν μια τραυματική εμπειρία. Ένας φριχτός δάσκαλος, ο οποίος και μας χτύπαγε και μας έβριζε και μας ειρωνευόταν, θεώρησε ότι η οικογένεια μου ανήκει σε ένα διαφορετικό κόμμα από αυτό που είμαστε εμείς.

Έτσι ξεκίνησε να συμπεριφέρεται εκδικητικά απέναντι μου. Μου έκοψε παντελώς τα φτερά, φοβόμουν το σχολείο και είχα άγχος.

Είχα τους χειρότερους βαθμούς από όλο το τμήμα, γιατί τότε στην πρώτη δημοτικού εμείς παίρναμε βαθμούς και είχα σε όλα 6αρια. Μέχρι που η μαμά μου έκανε μία υπομονή, έκανε δύο, ζήτησε να δει το τετράδιο μου και εγώ της είπε ότι το τετράδιο έχει χαθεί.

  

Πήγε λοιπόν στην διευθύντρια και δευτέρα δημοτικού πια, δευτέρα προς τρίτη, άλλαξα τμήμα και εκεί πέρα πολύ χαρούμενη άνθισα και πέρασα πολύ καλύτερα».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις