Κυριακή, 26 Μαΐ
22oC Αθήνα

Νεκταρία Γιαννουδάκη: Η δική μας βεντέτα έληξε σύντομα – Η μαμά μου έζησε πράγματα που τη σημάδεψαν

Νεκταρία Γιαννουδάκη: Η δική μας βεντέτα έληξε σύντομα – Η μαμά μου έζησε πράγματα που τη σημάδεψαν
NDPphoto

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η ηθοποιός Νεκταρία Γιαννουδάκη η οποία μίλησε για τη σειρά «Σασμός» αλλά και για τη βεντέτα της δικής της οικογένειας.

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είπε: «Μέσα στην καραντίνα που κοιτούσαμε όλοι οι ηθοποιοί το ταβάνι είχε γίνει κάτι σαν βεντέτα στην Κρήτη. Είχα βρει εγκληματολόγο και είχα σκεφτεί να κάνω μια παράσταση με το όνομα Σασμός. Λίγους μήνες μετά είδα ανακοίνωση που θα βγει μια σειρά με το όνομα Σασμός. Ήταν καρμικό.

Και εγώ μέσα στην απραξία έστειλα ένα βιογραφικό για τις σειρές που ετοιμάζονταν. Δεν ήξερα ότι θα βρω ρόλο στον Σασμό. Στο κάστινγκ πήγα με ένα μαύρο τσεμπέρι. Δεν ήξερα ότι θα κάνω μια αστή και γνωρίζοντας κρητικά ότι δεν θα μιλήσω».

«Η δικιά μας βεντέτα έληξε σύντομα. Ήταν λίγο αντίποινα και οι απόγονοι των οικογενειών αποφάσισαν να το λήξουν σύντομα. Από τη μεριά του παππού μου ήταν από ατύχημα. Ζήτησαν συγγνώμη.

Η μαμά μου έζησε δύσκολα και πράγματα που τη σημάδεψαν. Οι Κρητικοί πρέπει να τελειώνουν με τα όπλα» εξομολογήθηκε η Νεκταρία Γιαννουδάκη.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις