Σάββατο, 13 Απρ.
19oC Αθήνα

Νένα Μεντή: Φόραγα τα ρούχα του νεκρού συζύγου – Με τον νυν σύντροφό μου δεν έχουμε παντρευτεί

Νένα Μεντή: Φόραγα τα ρούχα του νεκρού συζύγου – Με τον νυν σύντροφό μου δεν έχουμε παντρευτεί
ΦΩΤΟ NDP

Η Νένα Μεντή που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Κοντέσσα Βαλέραινα», βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» της Νάνσυ Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου.

Ανάμεσα σε όλα, η Νένα Μεντή εξομολογήθηκε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο πως βίωση τη σκοτεινή περίοδο μετά τον θάνατο του πρώτου της συζύγου. Πιο συγκεκριμένα, η Νένα Μεντή αποκάλυψε ότι ο πρώτος της σύζυγος με τον οποίο ήταν παντρεμένοι δέκα χρόνια, πέθανε σε ηλικία 34 ετών με την ίδια να δυσκολεύεται να το διαχειριστεί την πρώτη περίοδο, σε σημείο που να ντύνεται και να βγαίνει έξω με τα ρούχα του.

«Ήταν πολύ ωραίος ηθοποιός. Πέθανε 34 χρονών. Έχω ζήσει πολλά. Ήμασταν 10 χρόνια παντρεμένοι. Μεγάλο χαστούκι. Το χαστούκι δεν είναι τίποτα. Πέθανε πρώτα ο πατέρας μου, που τον λάτρευα και μετά από λίγα χρόνια ο άντρας μου. Πολύ ξαφνικά και οι δύο από το ίδιο πράγμα, καρδιά», αποκάλυψε η Νένα Μεντή.

«Τότε ήταν τρέλα. Νομίζω ότι για ένα διάστημα… έφυγε και δεν ξέρω πως το μάζεψα. Κάποιοι φίλοι μου με βοήθησαν. Άρχισα να ντύνομαι με τα ρούχα του και να περπατώ στον δρόμο με τα ρούχα του. Έπαθα ένα ανισόρροπο πράγμα. Κουνήθηκα», εξομολογήθηκε από καρδιάς η Νένα Μεντή.

Η Νένα Μεντή μίλησε αργότερα, για τον δεύτερο σύζυγό της, με τον οποίο απέκτησαν ένα παιδί.

«Είναι άλλος χαρακτήρας από μένα, δεν μιλάει πολύ. Ερωτεύτηκα αυτόν τον άνθρωπο. Είναι ένα σπάνιο είδος, από αυτούς που λέω “τελειώνουν τα καλούπια”. Καμία σχέση με εμένα, εγώ μπροστά του δεν υπάρχω, δεν είμαι τίποτα, δεν εννοώ σαν ηθοποιός, σαν προσωπικότητα. Πολύ καθαρό πράγμα, μασίφ. Έχεις την απόλυτη συναισθηματική σιγουριά», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, πρόσθεσε: «Έχουμε ένα παιδί υπέροχο, που το έχει μεγαλώσει πιο πολύ αυτός, όχι εγώ. Εγώ δούλευα, αλλά ήμουν και τεμπέλα. Είναι σπουδαίος. Πολύ καλός πατέρας, πατέρας και μάνα μαζί. Της το έχω πει της κόρης μου. “Βαριόμουν μαζί σου Μαρία μου”. Ήθελα να μεγαλώσει να κάνουμε παρέα, δεν μπορούσα το μωρό το μικρό. Φώναζα φίλες από τον παιδικό για να με παρηγορήσουν και να παίξουν μαζί της. Δεν έκρυβα τίποτα κι αυτό έχει και τα καλά του. Μπορεί πολλές φορές να μην αντέχεται η τόση ευθύτητα, αλλά τελικά κάτι κερδίζεις. Δεν παίζεται τίποτα από πίσω».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις