Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Νένα Χρονοπούλου για Τάσο Μητρόπουλο: Να ζήσεις γιατί είσαι πολύτιμος

Νένα Χρονοπούλου για Τάσο Μητρόπουλο: Να ζήσεις γιατί είσαι πολύτιμος

Η αγαπημένη ηθοποιός Νένα Χρονοπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του αγαπημένου της Τάσου Μητρόπουλου, από όταν ήταν παιδί, και του ευχήθηκε δημόσια για τα γενέθλιά του.

Με μία μακροσκελή ανάρτηση, η Νένα Χρονοπούλου περιγράφει τις δυσκολίες που πέρασε η μητέρα του συζύγου της για να τον φέρει στη ζωή, και ταυτόχρονα τον ευχαριστεί δημόσια για όσα έχει κάνει για την οικογένειά τους

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Νένα Χρονοπούλου έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, στο οποίο περιγράφει τις δυσκολίες που πέρασε η μητέρα του για να τον φέρει στη ζωή, ενώ κατέληξε να τον αποθεώνει για τον άνθρωπο, στον οποίο έχει εξελιχθεί.

«Σαν σήμερα πριν από πολλά χρόνια γεννήθηκε αυτό το παιδάκι, ήταν το πέμπτο στη σειρά από τα παιδιά του Μπάρμπα Γιάννη και της Κυρά Καλλιόπης», αναφέρει στην ανάρτησή της η Νένα Χρονοπούλου.

«Ήρθε ανάποδα στη γέννα ο μπέμπης τους και ήταν και μεγάλος, 5,5 κιλά.

Βόγκηξε η φουκαριάρα η Κυρά Καλλιόπη για να τον γεννήσει, παραλίγο να χάσει τη ζωή της.

Μεγαλώνοντας έγινε το παρεάκι της, το στερνοπούλι της και η παρηγοριά της όταν τα άλλα παιδιά της είχαν πια φύγει από το σπίτι.

Και το όνομα αυτού Αναστάσιος…», σημειώνει η ηθοποιός για τον Τάσο Μητρόπουλο.

«Λίγο αργότερα τους έδωσε πολλές χαρές, το ίδιο έκανε και σε εμάς γιατί αυτός ο μπέμπης που κάποτε γεννήθηκε ανάποδα έμαθε να αντιμετωπίζει τον ανάποδο ετούτο κόσμο στα ίσια!

Να ζήσεις γιατί είσαι πολύτιμος!», καταλήγει στην ανάρτησή της η Νένα Χρονοπούλου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις