Lifestyle

Νέο άλμπουμ για την Αβρίλ Λαβίν: «Ξεκινάμε με 12 καταπληκτικά κομμάτια»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Αβρίλ Λαβίν (Avril Lavigne) επιστρέφει στη δισκογραφία μετά από τρία ολόκληρα χρόνια. Κάνει νέο ξεκίνημα με ένα καινούριο άλμπουμ σε μία ολοκαίνουργια δισκογραφική.

Με τίτλο «Love Sux», το άλμπουμ των 12 κομματιών της Αβρίλ Λαβίν (Avril Laigne) παράγεται από την DTA records του Τράβις Μπάρκερ (Travis Barker). Στον δίσκο συμμετέχουν οι Machine Gun Kelly και Blackbear και είναι σε στοίχους του Mod Sun.

Αυτό είναι το πρώτο άλμπουμ της Λαβίν μετά τη δισκογραφική της δουλειά το 2019 «Head Above Water», το τελευταίο άλμπουμ που κυκλοφόρησε με την Elektra Records.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι έγινε μέλος της DTA Records, που ίδρυσε ο Μπάρκερ το 2019.

«Ξεκινάμε! Μόλις υπέγραψα συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία του Τράβις Μπάρκερ, DTA Records!» έγραψε στο Instagram η τραγουδίστρια.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Τζένη Μπαλατσινού άνοιξε ξανά το άλμπουμ του γάμου της κόρης της, Αμαλίας Κωστοπούλου – Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε
Σχεδόν δυόμισι μήνες μετά τον γάμο στη Μεσσηνία, η παρουσιάστρια άνοιξε ξανά το οικογενειακό άλμπουμ και μοιράστηκε δύο ξεχωριστά στιγμιότυπα
Τζένη Μπαλατσινού και Αμαλία Κωστοπούλου 8
Η Σόφη Πασχάλη με τον σύντροφό της Νίκο Πάττα ταξίδεψαν στο Μπαλί: «Φέτος γιορτάζουμε τρία ευτυχισμένα χρόνια»
«Τρίτη χρονιά στο Μπαλί. Και φέτος γιορτάζουμε τρία ευτυχισμένα χρόνια μαζί με τον σύντροφο μου! Τρία χρόνια για τα οποία είμαι πραγματικά ευγνώμων», έγραψε η γνωστή γυμνάστρια στα social media
Σόφη Πασχάλη 7